Real Madrid — Chelsea: pont din Champions League

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomadă un meci din Champions League.

Partida Real Madrid – Chelsea se joacă astăzi, ora 22:00, pe stadionul Afredo di Stefano (Madrid)

Pe hârtie Real Madrid – Chelsea sună fantastic. Campioana campioanelor în Champions League împotriva unei formații din Premier League, nu poate fi decât o rețetă de mare succes.

Și dacă nu e așa? Real și Chelsea sunt două echipe care pierd foarte greu și ale căror rezultatele excelente din 2021 au fost obținute mai degrabă datorită organizării de joc și nu pentru că ar practica un fotbal șampanie. 

Real nu a mai fost învinsă din 30 ianuarie! De atunci a câștigat toate partidele, cu excepția a cinci. Dintre aceste cinci remize, trei au venit în ultimele două săptămâni și au fost toate 0-0. Zidane s-a confruntat cu probleme de lot în permanență iar faptul că Real se bate și la campionat și la câștigarea Champions League ține mai degrabă de o minune. Nici în această seară nu va avea la dispoziție doi dintre cei patru titulari ai apărării: Ramos și Mendy. Este așadar posibil să vedem un Real jucând cu trei oameni în zona centrală a defensivei, Militao, Varane și Nacho plus doi Marcelo și Carvajal în zonele laterale.

Chelsea sub Tuchel este o echipă care aduce mai degrabă aminte de perioada de glorie a lui Mourinho din punctul de vedere al rezultatelor. De la instalarea neamțului pe bancă, londonezii au disputat 21 de partide, dintre care 18 au fost ”sub 2.5 goluri”!!! Diferența o face modul în care sunt obținute rezultatele, Tuchel fiind adeptul unui joc mai combinativ decât cel imprimat de Mourinho acum 16-17 ani. 

Real – Chelsea 

Chelsea nu este Liverpool să încerce să joace cu pressing avansat și să primească goluri ușoare, cum s-a întâmplat la acel 3-1 din turul sferturilor UCL. Londonezii au încasat un singur gol în optimi și sferturi și acela venit în minutul 93 al returului cu Porto, când calificarea era deja rezolvată. Real va încerca să controleze jocul, dar nu cred că va risca prea mult. Mă aștept la un meci cu puține goluri și vă propun o cotă de 1.57 pe care Public Win o oferă pentru un joc cu cel mult două goluri.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 8
Calcul:
-51 RON
ROI:
-2.8 %
Pariuri:
51 / 0 / 49
Calcul:
-1 026 RON
ROI:
-10.3 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 18
10 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 100
51 / 0 / 49
Calcul
ROI: -10.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Сel mult trei goluri