Real Madrid – Borussia Monchengladbach: pont din Champions League

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Champions League.

Partida Real Madrid – Borussia Monchengladbach este programata miercuri, 22:00 pe stadionul Alfredo di Stefano din Madrid.

O sa risc de aceasta data si o sa va propun o cota mare care insa porneste de la rezultatul celuilalt meci din grupa. Cred ca Inter va castiga partida cu Sahtior. Clasamentul grupei este extrem de strans: Monchengladbach 8p, Sahtior si Real 7p iar Inter 5p.

Ultima etapa intr-o faza a grupelor este extrem de tensionata iar jocul rezultatelor, forma, increderea in sine, obisnuinta cu presiunea joaca fiecare in parte cate un rol important. Real nu este intr-o perioada tocmai buna, dovada stand faptul ca pentru prima oara in istorie ar putea rata calificarea din grupe. Chiar si rezultatele de acasa au o inconsistenta necaracteristica, castigand de doua ori si pierzand de tot atatea ori in ultimele patru jocuri. Real are insa stiinta acestui gen de meciuri si mai are un atu important, jocurile directe contra Interului.

Desi nu pare, Borussia Monchengladbach nu are nimic de pierdut. La startul grupei nu era sub nicio forma favorita, este o trupa care are un joc ofensiv incantator, dovada stand cele 19 goluri inscrise in ultimele 6 deplasari, o cifra uluitoare! Cred asadar ca nemtii vor inscrie si ca va fi un meci pe muchie de cutit.

Real Madrid – Borussia Monchengladbach

In tur Borussia a condus cu 2-0 pana cu putine minute inainte de final cand a fost egalata de Real. Asadar nu are frica de campioana Spaniei. Cum un egal la Madrid, coroborat cu o victorie a Interului cu Sahtior, inseamna calificarea ambelor trupe, dati-mi voie sa ma gandesc chiar la un scenariu asemanator celui din finalul partide Romania U21 – Danemarca U21. Pentru X final, Public Bet ne ofera o cota de 4.20, care cred ca merita incercata.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-194 RON
ROI:
-17.6 %
Pariuri:
44 / 0 / 41
Calcul:
-721 RON
ROI:
-8.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 11
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 85
44 / 0 / 41
Calcul
ROI: -8.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Meci egal