PSG — Manchester City: pont din Liga Campionilor

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de fotal din Liga Campionilor.

Partida PSG – Manchester City se joacă astăzi, ora 22:00, pe stadionul Parc des Princes (Paris)

Războiul miliardarilor episodul III. Primele două au fost câștigate de City care sezonul trecut a învins tur-retur în semifinale o echipă PSG care îmi părea mai puternică decât este în prezent.

PSG este în plină reconfigurare. Venirea tuturor starurilor în această vară, în frunte cu Messi, a dat peste cap clubul. Chiar dacă rezultatele nu sunt rele, jocul nu convinge iar fricțiunile au devenit vizibile. Messi nu dă mâna cu Pochettino după ce este schimbat, Mbappe îl face golan pe Neymar pentru că nu i-a pasat, în presa franceză Anelka spune că PSG ar trebui să îl aibă pe Mbappe star și că toți ceilalți trebuie să lucreze pentru el etc. Cert este că parizienii par într-o perioadă de căutare a ierarhiei iar prezența lui Messi în teren nu a avut, până în prezent, efectul așteptat. 

PSG a făcut toate aceste mutări pentru a câștiga Champions League, dar momentul nu știu dacă a fost cel mai bun și nici antrenorul nu știu dacă este cel mai nimerit pentru această revoluție. Parisul a jucat excelent precedentele sezoane, ajungând în finală și în semifinală, având o structură bine pusă la punct în care se apărau cu șapte jucători și ofereau libertate trioului din față, format de cele mai multe ori din di Maria, Mbappe și Neymar. Apariția lui Messi l-a făcut pe Pochettino să varieze sistemul 4-3-3 cu 4-2-3-1. În ultima variantă, problema este că defensiva pare mai fragilă, numărul celor care fac eficient faza defensivă scăzând.

City este o echipă mult mai închegată în prezent. Guardiola nici nu are valorile individuale ale parizienilor, implicit nici problemele cu care se confruntă Pochettino. La City colectivul este mai important decât individul, iar victoria din week-end cu Chelsea a dovedit exact asta. De altfel și semifinala de anul trecut a fost câștigată mai degrabă cu sacrificiu și o organizare exactă, fiind celebre secvențele cu apărătorii lui Pep felicitându-se pentru un tackling reușit al lui Ruben Dias. De fapt, diferența este că la City Guardiola stabilește cine va fi transferat, în timp ce PSG îi pune la dispoziție un lot lui Pochettino cu care acesta trebuie să se descurce. A nu se înțelege că Guardiola i-ar fi refuzat pe Messi, Ramos, Donnarumma sau Wijnaldum, dar nu sunt convins că i-ar fi transferat pe toți odată. 

PSG – Manchester City, cote și pronostic

Sunt foarte curios ce formule de start vor alege cei doi antrenori. Neavându-l pe di Maria la dispoziție din cauza suspendării rămase din sezonul trecut, misiunea argentinianului de pe banca lui PSG va fi mai simplă. Probabil va folosi un 4-3-3 cu Messi, Mbappe și Neymar în față, avându-i în spatele lor pe Herrera, Paredes și Gueye. La City mă aștept să apară Ferran Torres și Mahrez în primul unsprezece față de partida cu Chelsea. PSG nu mă convinge momentan, astfel că voi merge pe un succes al lui City pentru care Public Win oferă o cotă de 2.44. E riscant, dar cred că merită. 

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-325 RON
ROI:
-23.2 %
Pariuri:
91 / 0 / 83
Calcul:
-987 RON
ROI:
-5.7 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 175
91 / 0 / 83
Calcul
ROI: -5.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Manchester City
Comentarii