PSG – Basaksehir: pont din Champions League

Acțiune

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Champions League.

Partida PSG - Basaksehir este programata marti, 22:00 pe Parc des Princes din Paris.

PSG bate si se califica. Cam asta este ecuatia partidei din aceasta seara de la Paris. Dupa o prima parte a traseului din grupa cu multe puncte pierdute, PSG si-a revenit, legand victorii esentiale cu Leipzig si United, iar inainte ultimei etape are cele mai bune carti pentru a trece mai departe.

PSG este o echipa cu inceputuri foarte bune de meci. Thomas Tuchel este un motivator excelent iar asta se vede in modul in care ies jucatorii de la vestiare pentru startul partidelor: in ultimele sase meciuri a inscris noua goluri in prima repriza.

In schimb Basaksehir traverseaza o perioada extrem de modesta. Ultima victorie a oamenilor lui Okan Buruk dateaza din 8 noiembrie iar de atunci a inregistrat 3 infrangeri si doua egaluri, incasand nu mai putin de 15 goluri (o medie de trei goluri pe meci!!!). De notat faptul ca in aceste partide, majoritatea golurilor s-au inscris in prima repriza (11).

PSG – Basaksehir, cote la pariuri si pronostic

PSG nu cred ca va pierde mult timp si va incerca sa rezolve calificarea inca din prima repriza. Neymar a marcat in trei din ultimele patru meciuri, inclusiv in cele din Champions, iar forma sa pare a fi cheia revenirii lui PSG. Va propun o cota de 1.75, oferita de Public Win, pentru cel putin doua goluri in prima repriza.  Mai exista si varianta, mai riscanta, a unui pariu cu PSG marcand cel putin doua goluri, cu o cota tentanta de 2.05, dar eu as merge pe varianta safe.

Ponturi
Cel putin doua goluri in prima repriza
Cf
Cote
1.70
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru UEFA Champions League
Va fi acest pariu castigator?
Cel putin doua goluri in prima repriza
56%
9 voturi
Da
44%
7 voturi
Nu
Total voturi: 16

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci
Copy the token