Portugalia — Luxemburg: pont din preliminariile Cupei Mondiale

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de fotal din preliminariile Cupei Mondiale.

Partida Portugalia – Luxemburg se joacă astăzi, ora 21:45, pe Estadio Algarve (Faro)

Portugalia nu are decât varianta victoriei în meciul cu Luxemburg din seara asta. Naționala lui Fernando Santos a căzut pe poziția secundă în grupă, în spatele Serbiei, după succesul plavilor chiar în Luxemburg. În afara jocului din această seară, lusitanii mai au o deplasare în Irlanda plus un meci care se anunță decisiv pe teren propriu, contra sârbilor. E foarte probabil ca Portugalia să rămână pe locul doi și după o eventuală victorie în această seară, deoarece la Belgrad se dispută Serbia – Azerbaijan și e greu de crezut că s-ar putea produce vreo surpriză.

Ronaldo & Co reprezintă una dintre cele mai greu de bătut echipe din Europa pe teren propriu. Portugalia are o serie de opt victorii, un egal și o înfrângere în jocurile oficiale disputate acasă, iar egalul este contra Spaniei și înfrângerea împotriva Franței, proaspetele finaliste ale Ligii Națiunilor. Un amănunt interesant este faptul că lusitanii nu au convins în cele două jocuri disputate în această grupă pe tărâm portughez, 2-1 cu Irlanda și 1-0 cu Azerbaijan reprezentând victorii chinuite la ce lot plin de valorie are Fernando Santos pe mână.

Luxemburg ocupă locul trei în această grupă. Sună uluitor, dar fotbalul din micuțul stat a făcut progrese fantastice iar în prezent are șase puncte din cinci meciuri, cu unul în plus față de Irlanda (!!!) și cinci față de Azerbaijan. Din cele două deplasări de până acum, naționala lui Holtz a adunat trei puncte, câștigând în Irlanda și fiind învinsă de Serbia.

Portugalia – Luxemburg

Portugalia și Luxemburg s-au întâlnit de trei ori în ultimii ani și de fiecare dată s-au impus lusitanii (3-0, 2-0 și 3-1). Ultima partidă a fost și cea mai disputată, Rogriguez deschizând scorul pentru luxemburghezi care aveau să intre cu un 1-1 la pauză. Mă aștept la o dominare portugheză încă din start și la un număr mare de cornere în primele 45 de minute iar Public Win ne propune o cotă de 1.78 pentru o primă repriză în care lusitanii să beneficieze de cel puțin trei cornere în plus față de adversarii lor.

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-325 RON
ROI:
-23.2 %
Pariuri:
91 / 0 / 83
Calcul:
-987 RON
ROI:
-5.7 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 175
91 / 0 / 83
Calcul
ROI: -5.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Сel puțin trei cornere în plus în prima repriză
Comentarii