Portugalia – Lituania: ponturi fotbal calificari Euro 2020

Portugalia a inscris mereu cel putin de patru ori in meciurile directe cu Lituania.

Joi seara, de la ora 21:45, Portugalia si Lituania se vor infrunta in cadrul preliminariilor pentru Euro 2020. Ele sunt parte din Grupa B a acestor preliminarii la Campionatul European din 2020.

Portugalia: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cristiano Ronaldo este foarte aproape de a bifa inca o participare la turneul final. Starul lusitan si colegii sai au nevoie de o victorie in aceasta partida, pentru ca ocupa locul al doilea in Grupa B, cu 11 puncte. Unul mai mult decat Serbia, singura alaturi de care lupta. Putea sa fie aproape calificata, dar in runda anterioara a clacat in disputa cu Ucraina, formatie pe terenul careia a pierdut cu 1-2. Desi Ronaldo a transformat un penalty in acel duel, cartile erau atunci aruncate, adversarii conduceau cu 2-0.

  • Echipa probabila: Rui Patricio, Pepe, Ricardo Pereira, Ruben Dias, Raphael Guerrero, Joao Moutinho, Bruno Fernandes; Danilo Pereira, Bernardo Silva, Bruma, Cristiano Ronaldo.

Lituania: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Pe ultimul loc in Grupa B, Lituania este singura echipa care n-a luat nici macar o victorie echipelor contra carora a evoluat. Are un singur punct obtinut si acela in urma unei remize cu Luxemburg, intre cele mai slabe doua formatii din grupa. In etapa trecuta s-a tinut de Serbia, in fata careia a sperat sa obtina vreun punct, insa a sfarsit invinsa cu 2-1. Acela a fost al 14-lea meci jucat consecutiv, amical sau oficial si in care nu a reusit sa se impuna. De altfel, in ultimul an si jumatate singura echipa pe care Lituania a invins-o a fost Sri Lanka, intr-un meci amical.

  • Echipa probabila: Setkus, Klimavicius, Baravykas, Girdvainis, Mikoliunas, Simkus, Vorobjovas, Chernykh, Kuklys, Novikovas; D. Matulevicius

Portugalia - Lituania: Cote la pariuri si predictii pariuri

In trei meciuri directe in ultimii 20 de ani, de fiecare data Portugalia a iesit in evidenta, marcand de cel putin patru ori. Este cazul si in momentul de fata, cand Ronaldo & Co. au nevoie de victorie ca de aer si cred ca o pot obtine. Mai mult, am sa va recomand sa pariati pe cel putin trei reusite venite din partea lusitanilor.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
57 / 0 / 36
Calcul:
-269 RON
ROI:
-2.9 %
Pariuri:
1954 / 35 / 1234
Calcul:
-12 820 RON
ROI:
-4.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 97
57 / 0 / 36
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 3228
1954 / 35 / 1234
Calcul
ROI: -4.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Portugalia inscrie peste 3.5 goluri