Portugalia — Cehia: ponturi la pariuri Liga Națiunilor

Expertul Legalbet Cristian Mihală vă oferă predicția sa pentru partida Portugalia - Cehia, din Liga Națiunilor.

Duel la vârf în grupa a 2-a din urna 1 valorică a Ligii Națiunilor. Față în față vor fi primele două clasate, cu câte 4 puncte după două partide disputate.

Portugalia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Lusitanii vin după un meci mare făcut în fața Elveției, scor 4-0, dispută care le-a permis să treacă pe primul loc în grupă. Probabil șefia va fi disputată de Portugalia și Spania, dar în acest moment Cehia e a doua, cu un egal și o victorie după primele două partide.

Portugalia visează la titlul mondial, la ceea ce va fi ultimul turneu final de CM pentru Ronaldo, dar misiunea va fi una extrem de complicată. Totuși, Fernado Santos dispune de probabil cea mai bună generație din istoria țării, Ruben Dias, Cancelo, Bernardo Silva, Diogo Jota, Joao Felix sau Bruno Fernandes fiind toți jucători world class adunați în jurul unuia dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, Ronaldo. CR7 a făcut un meci mare contra Elveției, cu două goluri și un assist, reușind astfel să pună capăt unei perioade de secetă de 5 meciuri, la națională. Niciodată în ultimii 10 ani vârful lui United nu avusese mai mult de 5 partide la rând în care să nu marcheze pentru prima reprezentativă, astfel că acum lucrurile par să fi reintrat pe făgașul normal.

Învingătoare în prima ediție a Ligii Națiunilor, Portugalia a fost nemiloasă pe teren propriu în ultimul timp. În preliminariile CM, a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri jucate acasă, în 3 dintre cazuri marcând cel puțin 3 goluri. Mai mult, în 5 din ultimele 6 partide jucate de lusitani în propriul fief, în toate competițiile, s-au obținut victorii la handicap.

Indiferent de câte absențe ar avea Fernado Santos (nu e cazul acum), stafful tehnic e capabil oricând să alinieze un prim "11" format din vedete, generația actuală a Portugaliei fiind cu adevărat una de excepție. Oricine poate face diferența de la mijloc în sus, dar pericolul numărul unu pentru poarta Cehiei rămâne, fără îndoială, Ronaldo. Cel mai bun marcator din istorie în meciurile internaționale, veteranul atacant are amintiri plăcute cu Cehia, pe care a eliminat-o de unul singur, în 2012, de la Euro. Un gol joi ar însemna că CR7 a marcat contra Cehiei în trei decade diferite, o altă bornă inaccesibilă pentru majoritatea fotbaliștilor, în istoria sporului rege.

Cehia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cehia se temea că va retrograda dintr-o grupă cu Portugalia, Spania și Elveția, dar începutul de campanie în Liga Națiunilor e mult peste așteptări, cu o victorie și un egal în două partide. Dacă va reuși un nou rezultat mare joi, băieții lui Jaroslav Šilhavý pot chiar să se gândească la un rezultat istoric - câștigarea grupei -, deși o astfel de performanță pare încă improbabilă pentru o formație destul de limitată.

Oaspeții vor trebui neapărat să marcheze dacă vor să obțină ceva din disputa de la Lisabona, cel puțin dacă ne raportăm la statistică. Asta pentru că Cehia a primit gol în fiecare din ultimele 5 meciuri jucate în deplasare în Liga Națiunilor. În ciuda acestei defensive destul de fragile, Soucek&Co au reușit în ediția precedentă să termine neînvinși afară, iar linia de clasament impresionantă a fost extinsă și în preliminarii (în total, 3 victorii și 2 egaluri pentru Cehia, în deplasare). Totuși, trebuie menționat că adversarii atunci erau de alt calibru, neputând să se compare cu oponentele din această grupă.

Cehia a descoperit în ultima perioadă un fotbalist care promite enorm - pe Jan Kuchta -, jucător care a contribuit direct la 3 din cele 4 reușite ale naționalei sale în actuala ediție de UEFA Nations League (2 goluri și un assist). Performanța e cu atât mai remarcabilă cu cât vârful lui Lokomotiv Moscova nu mai marcase vreodată la nivel internațional.

Portugalia - Cehia: Cote la pariuri și pronostic

Diferența dintre cele două formații e uriașă, cel puțin pe hârtie. Cu moralul excelent după succesul contra Elveției, Portugalia va etala un fotbal deschis, însă rămâne de văzut dacă această partitură va fi susținută și de strategia oaspeților.

E de așteptat ca Cheia să se pună pe două linii și să aștepte o inexactitate în defensiva adversarei, pentru a puncta pe contra-atac, dar, în condiții normale, Ronaldo&Co ar trebui să se impună. Mizăm pe un succes al gazdelor, cota oferită de 888sport.ro - 1,4 - fiind destul de generoasă, spunem noi, având în vedere numele care vor juca la Lisabona.

Predicție: Victorie Portugalia

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 11
Calcul:
-512 RON
ROI:
-25.6 %
Pariuri:
202 / 1 / 157
Calcul:
-1 473 RON
ROI:
-4.1 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
9 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 362
202 / 1 / 157
Calcul
ROI: -4.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Portugalia

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea Portugalia — Cehia

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii