Petrolul — FCSB: pont din Superliga

Acțiune

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă propune un pariu din Superliga.

Partida Petrolul – FCSB se joacă astăzi, ora 20:30, pe stadionul Ilie Oană (Ploiești).

Foarte interesantă confruntarea din această seară de la Ploiești. Pe de-o parte discutăm despre liderul campionatului, FCSB, formație care vine însă după o partidă nereușită contra Voluntariului, pe de alta avem Petrolul, trupa care tocmai a câștigat convingător meciul din deplasare contra Universității Craiova.

Petrolul se luptă cu șanse reale pentru play-off. Probabil va fi o luptă în patru sau chiar cinci echipe pentru ocuparea pozițiilor cinci și șase, în care vor fi implicate U Cluj, Sepsi, Sibiul, Farul și prahovenii, cu mențiunea că Farul și Sepsi par totuși favorite, în ciuda poticnelilor din prima parte a sezonului. Petrolul însă vine după o serie impresionantă de zece partide în care a pierdut o singură dată, iar acel meci a fost marcat de niște erori groaznice de arbitraj contra trupei lui Florin Pîrvu. Evident, este vorba de jocul de la Cluj, contra CFR-ului. Etapa trecută, Petrolul a reușit să oprească și seria disputelor de campionat fără gol marcat. Se adunaseră patru meciuri, dintre care trei se terminaseră la egalitate 0-0. Ceea ce a impresionat în Bănie a fost maniera în care s-a impus Petrolul, având o repriză secundă excepțională atât defensiv, cât și ofensiv.

FCSB a pierdut două puncte care s-ar putea dovedi valoroase etapa trecută. Singura consolare a liderului este că și celelalte fruntașe s-au încurcat imediat după pauza de națională, CFR, Rapid, Farul și Craiova terminându-și jocurile la egalitate.

Dacă împotriva Voluntariului Gigi Becali a crezut că își permite experimente, astăzi FCSB va miza pe o formulă fără vreo ghidușie tactică. Singura problemă pentru Charalambous și Pintilii o reprezintă absența lui Florinel Coman, accidentat săptămâna trecută, și care va fi protejat pentru a putea evolua contra Rapidului duminica viitoare.

Echipe probabile:

Petrolul 

Zima – Doua, Meijers, Papp, Huja, Dumitriu – Jair, Hanca, Seto – Grozav – Petrovic

FCSB

Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Djokovic, Șut, Olaru – Miculescu, Băluță, Oct. Popescu

PETROLUL – FCSB: cote și pronostic

În stagiunea actuală, FCSB a înscris cel puțin un gol în toate partidele din deplasare. Bilanțul liderului Superligii este impresionant pe teren străin: cinci victorii, un egal și o înfrângere, golaveraj 15-7. Pe de altă parte, dă peste o echipă redutabilă pe stadionul Ilie Oană. Petrolul a pierdut o singură dată, contra Voluntariului în luna iulie, iar de atunci a câștigat de două ori, remizând în celelalte trei jocuri. Ce iese din aceasta ecuație? Cred că o partidă spectaculoasă, în care ambele echipe vor marca și în care vom avea cel puțin trei goluri. Pentru un GG3+ Mr. Bit oferă o cotă excelentă, 2.30. 

Ponturi
Ambele echipe marchează și cel puțin trei goluri în meci
Cf
Cote
2.30
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Ambele echipe marchează și cel puțin trei goluri în meci
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token