Olympique Marseille — Strasbourg: pont din Ligue 1

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă va recomanda goluri intr-un meci de Ligue 1.

Partida Olympique Marseille – Strasbourg se joaca astazi, ora 22:00, pe stadionul Velodrome (Marseille).

Venirea lui Jorge Sampaoli la Marseille a produs schimbarea de care avea nevoie singura castigatoare de Champions League din Franta. OM a inceput sa practice din nou un fotbal ofertant, a reaparut bucuria jocului la fotbalisti ce pareau blazati, gen Milik, Payet sau Thauvin, iar marseillezii au ajuns sa se lupte cu Lens si Rennes pentru pozitia a cincea, care duce in Conference League.

Cu Sampaoli, OM a castigat cinci meciuri, a remizat o data si a pierdut de asemenea un joc. Consecinta fotbalului bun a fost numarul mare de goluri izbutit in ultima perioada: 2-0 cu Dijon, 3-3 cu Montpellier, 3-2 cu Lorient si 3-1 cu Reims.

Strasbourg nu ar trebui sa aiba emotii cu retrogradarea desi in etapa precedenta a fost invinsa tocmai de prima echipa din zona retrogradarii, Nantes. Chiar si asa au ramas sase puncte avans fata de canari si Nimes cu patru meciuri inainte de final. Jucatorii lui Thierry Laurey au avut rezultate modeste in ultima perioada, pierzand patru din ultimele sase partide, dar in cinci dintre ele au marcat cel putin un gol.

Olympique Marseille – Strasbourg: cote si pronostic

Cred intr-un meci cu goluri. Fotbalul deschis al lui OM cu Sampaoli, faptul ca dau si iau multe goluri, faptul ca intalnesc o echipa care la randul ei vine dupa cinci „GG-uri” consecutive, ma face sa cred intr-un joc cu cel putin trei goluri, pentru care Public Win ne ofera o cota de 1.90. 

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 8
Calcul:
-51 RON
ROI:
-2.8 %
Pariuri:
51 / 0 / 49
Calcul:
-1 026 RON
ROI:
-10.3 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 18
10 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 100
51 / 0 / 49
Calcul
ROI: -10.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Cel putin 3 goluri in meci