OGC Nice – Bayer Leverkusen: pronosticuri pariuri Europa League

Leverkusen vine in Franta dornica sa repete acel 6-2 din partida tur.

Joi, de la 22:00, Nice si Leverkusen au meci dirct, in cadrul Grupei C din Europa League. Este un duel care se disputa in runda cu numarul 5 a fazei grupelor.

OGC Nice: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Functioneaza perfect in compartimentulo ofensiv, dar principalele ei probleme vin din defensiva. A pierdut ultimele patru jocuri, de ficare data dupa ce a inscris si ea. Trei dintre aceste jocuri au venit dupa ce OGC a jcuat in rol de gazda. In etapa anterioara din Ligue 1 a fost facuta k.o de Dijon, in fata careia s-a inclinat cu 1-3. Tot 1-3 a fost scorul meciului cu Slavia, dar in Europa League. Ocupa locul 3 in Grupa C, are 3 puncte, dar la sase lungimi de locurile care merg in primavara europeana si cu sanse mici de a se califica.

  • Echipa probabila: Benitez – Lotomba, Bambu, N Soki, Palmard – Lees-Melou, Thuram, Reine-Adelaide – Lopes, Gouiri, Maurice
  • Suspendati: Hichem Bouadaoui si Morgan Schneiderlin
  • Accidentati: Hassane Kamara, Dante, Danilo

Bayer Leverkusen: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Un egal este suficient pentru ca Leverkusen sa obtina calificarea matematica in fazele superioare, dar nu cred ca se multumesc cu atat. Este in forma, chiar daca la finalul saptamaii trecute a incheiat doar 0-0 cu Hertha Berlin. Datorita acelui rezulat ramane neinvinsa in Bundesliga, o competitie unde trage penru o clasare intre primele patru formatii. De asemenea, Leverkusen trage tare in Europa League, unde ocupa locul 2 in Grupa C, cu 9 puncte, la egalitate cu Slavia Praga, singura in fata careia s-a inclinat in acest sezon.

  • Echipa probabila: Hradecky – Jedvaj, Tah, Dragovic, Wendell – Wirtz, Demirnay, Baumgarlinger – Bailey, Alario, Amiri
  • Accidentati: Arias, Paulinho & Aranguiz.

OGC Nice – Bayer Leverkusen:   cote la pariuri si predictii pariuri

Nu sunt foarte multe de sus in privinta acestui meci si asta pentru ca gazdele sunt cu gandul la ce urmeaza in campionat. Europa League s-a compromis, forma de moment lasa de dorit, toate argumentele pentru ca Leverkusen sa obtna un nou succes, asa cum s-a intamplat si in tur, cand a dispus cu 6-2 de formatia de pe Coasta de Azur.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
57 / 0 / 38
Calcul:
-459 RON
ROI:
-4.8 %
Pariuri:
1956 / 35 / 1236
Calcul:
-12 905 RON
ROI:
-4.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 95
57 / 0 / 38
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 3233
1956 / 35 / 1236
Calcul
ROI: -4.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Bayer Leverkusen