Nice – Leverkusen și Feyenoord – Dinamo Zagreb: ponturi din Europa League

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă o cotă 2.24 pe două meciuri din Europa League.

Meciurile Nice - Leverkusen și Feyenoord – Dinamo Zagreb se joacă joi, 22:00 și respectiv 19:55 pe stadioanele Allianz Riviera (Nice) și De Kuip (Rotterdam).

Nice – Leverkusen si Feyenoord – Dinamo Zagreb se anunță două dintre cele mai interesante și echilibrate jocuri ale penultimei etape din faza grupelor Europa League.

În Franța ar trebui să fie ora revanșei după ce s-a întamplat la Leverkusen în octombrie. Atunci Bayer a făcut set cu Nice, învingand cu 6-2! Problema este să și poata trupa de pe Costa de Azur aflată într-un moment delicat după cele patru înfrângeri succesive din campionat și Europa League. Dubla cu Slavia Praga (1-3 și 2-3) a adus-o pe Nice în pragul eliminării din competiție, având doar trei puncte după patru meciuri și doar o victorie îi mai ofera șanse matematice de calificare în primăvara europeana.

Nice este o echipă marchează și ia goluri la fel ca Leverkusen. Nemții au pățit asta în 7 din ultimele 10 meciuri iar Nice în fiecare din ultimele patru partide.

În Olanda avem un scenariu diametral opus. Acolo se întâlnesc Feyenoord, o trupă care variază meciurile nebune, pline de goluri, cu cele închise și Dinamo Zagreb, formație care nu a încasat gol în cele 4 meciuri din grupă. Clasamentul este extrem de strâns în grupa K, croații conducând cu 8 puncte, urmați de olandezi cu 5 puncte. Pe locurile trei si patru pândesc Wolsfberger și TSKA Moscova cu 4 și 3 puncte. În teorie ne așteaptă un meci închis, în care Feyenoord are nevoie de victorie iar lui Dinamo Zagreb îi ajunge egalul.

Nice – Leverkusen și Feyenoord – Dinamo Zagreb: Cote și pronosticuri

Nice – Leverkusen pare un meci în care se vor marca goluri. Când vezi că după patru jocuri Leverkusen are golaveraj 14-6 iar Nice 6-12, nu ne de duce gândul decât la un peste 2.5 goluri pentru care Public Win ne oferă o cotă de 1.60. În celalt joc există două variante: una riscantă de a merge pe sub 2.5 goluri pornind de la ideea că e meci cu miză, că Zagreb știe să închidă foarte bine jocul, dar eu vă propun varianta sigură, un sub 3.5 goluri pentru care Public Win ne propune o cotă de 1.40.

BILET MULTIPLU

*** Nice – Leverkusen – cel puțin 3 goluri (1.60)

*** Feyenoord – Dinamo Zagreb – sub 4 goluri (1.40)

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale!

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-181 RON
ROI:
-16.5 %
Pariuri:
43 / 0 / 41
Calcul:
-778 RON
ROI:
-9.3 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 11
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 85
43 / 0 / 41
Calcul
ROI: -9.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Nice – Leverkusen peste 2.5 goluri și Feyenoord – Dinamo Zagreb sub 3.5 goluri