OG - EG. Pontul lui Paul

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida de Dota 2 dintre OG si EG, la o cota de 2.20.

OG - EG. Pontul lui Paul

OG - EG pe scena de la The International. Asta clar este un duel ce-i va bucura pe fani. Joi dimineata, de la ora 05:00, avem acest meci din upper-bracket. Cine invinge, are asigurat top 3.


OG a incheiat grupa A pe locul 4, cu 9-7, desi inceputul a fost clar ezitant. Topson stiam ca poate sa ofere multe, insa nordicul s-a pastrat pentru fazele eliminatorii. Iar in prima runda din upper-bracket, OG a trecut de VGJ.Storm, 2-0. Sa treci in doua harti de formatia ce a castigat grupa B chiar este o performanta. Dar strict vorbind pe ce-am vazut, VGJ. Storm a avut avantaj de fiecare data in early-game. Prima harta, cel putin, a fost pierduta dupa doua team-fight-uri cedate la rand. Ambele aiurea. 

Glumind putin, venirea pe postul de antrenor a romanului ppasarel a fost decizia ce i-a ridicat din cenusa pe cei de la OG.


EG a avut o evolutie extraordinara in grupe, pierzand o singura serie, cu Liquid, chiar ultima. Insa poate americanii n-au dorit sa dezvaluie toate schemele inainte de play-off. Asta pentru ca EG a fost impresionanta si-n prima runda din upper-bracket, contra celor de la Team Secret. Trupa nord-americana a invins cu 2-0, in urma a doua meciuri de peste 40 de minute, dar in care EG n-a parut in pericol in nicio clipa. Poate doar in cea de-a doua harta, cand Secret a luat mid-ul, plus turnul de pe top. Dar odata cu respaw-ul lui SumaiL pe Gyro, EG a facut fata si a incheiat disputa in 9 minute. 


Cele doua s-au intalnit si-n faza grupelor, iar EG s-a impus cu 2-0. Doua harti frumoase, prima la discretia celor de la EG, 41-15 in 31 de minute, iar cea de-a doua mult mai disputata, 34-25 pentru EG, in 34 de minute. Au fost insa drafturi destul de experimentale, iar GG-ul a venit devreme. Intr-o faza eliminatorie, ma astept ca cel putin prima harta sa aiba 40 de minute. Daca se va intampla asta, nu vad de ce n-am trece de 60 de kill-uri, mai ales la ritmul pe care-l propun cele doua.

 

Bonus300 RON
Pariaza
2.20
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
61 / 4 / 50
Calcul:
-162 RON
ROI:
-1.4 %
Pariuri:
684 / 24 / 502
Calcul:
+324 RON
ROI:
+1.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 117
61 / 4 / 50
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1219
684 / 24 / 502
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 59,5 killuri pe prima harta
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide