Nurnberg – Greuther Furth: pont din 2 Bundesliga

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din 2 Bundesliga.

Partida Nurnberg – Greuther Furth este programata duminica, ora 14:00 pe Max-Morlock-Stadion din Nurnberg.

Nurnberg are un inceput modest de campionat. Dupa opt etape, formatia lui Robert Klaus a adunat doar zece puncte, avand doar o victorie acasa si aceea in septembrie. Cu toate astea, meciurile bavarezilor au fost extrem de spectaculoase, fiind incarcate de goluri. In ultimele sase partide in care a fost implicata FC Nurnberg s-au marcat cel putin doua goluri si toate au fost GG. 

Greuther Furth in schimb este cea mai in forma echipa din 2 Bundesliga, fiind in momentul de fata pe locul trei datorita unei serii excelente de patru victorii consecutive. Atrage atentia faptul ca in toate aceste jocuri a inscris cel putin doua goluri. De asemenea a primit gol in trei din cele patru intalniri.   

Nurnberg – Greuther Furth, cote la pariuri si pronosticuri

Nurnberg – Furth este unul dintre cele mai vechi derby-uri din istoria fotbalului german. Nu exista la nivelul tarii cluburi care sa se fi duelat mai des ca cele doua si de obicei sunt confruntari echilibrate, cu destul de putine goluri. Cu toate astea, inceputul acesta efervescent de campionat al celor doua, ma determina sa cred intr-un peste 2.5 goluri, pentru care Public Win ne ofera o cota excelenta de 1.70.  

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online https://legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/  iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale! 

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 7
Calcul:
-281 RON
ROI:
-23.4 %
Pariuri:
43 / 0 / 41
Calcul:
-778 RON
ROI:
-9.3 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 12
5 / 0 / 7
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 84
43 / 0 / 41
Calcul
ROI: -9.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri