Novak Djokovic — Rafael Nadal: pronosticuri Tenis ATP French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Djokovic vs. Nadal.

Marti seara, 31/05/2022, nu mai devreme de ora 21:45, Novak Djokovic si Rafael Nadal vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei de Grand Slam de la Roland Garros (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.46 @ Novak Djokovic vs. 3.10 @ Rafael Nadal!

NOVAK DJOKOVIC (#1 ATP)

Este campionul en-titre de la French Open si in continuare principalul favorit si – zic eu – cel mai in forma si mai “înfometat” de un nou titlu – dintre favoritii care au ramas in competitie, asta si-n contextul in care – dupa cum bine stim – nu a fost lasat sa participe la precedentul turneu de Grand Slam de la Australian Open, creandu-se un mare scandal in jurul lui! “Nole” are paisprezece victorii si doar trei infrangeri in sezonul regulat de zgura, parand la ora actuala cam singurul care poate fi competitiv pe acest tip de suprafata lenta in fata “noului fenomen” Carlos Alcaraz Garfia.

  • VICTORII Djokovic vs. Nadal: 7-5 7-6 (Roma Masters, 2016, zgura), 6-4 3-6 7-6 3-6 10-8 (Wimbledon, 2018, iarba), 6-3 6-2 6-3 (Australian Open, 2018, hard outdoor), 6-2 7-6 (ATP Cup, 2020, hard outdoor), 3-6 6-3 7-6 6-2 (French Open, 2021, zgura) * au fost luate in considerare cele mai recente dintre meciurile directe, Novak Djokovic conducand cu 30-28 la “general”

RAFAEL NADAL (#5 ATP)

Cel mai titrat tenismen din istoria “sportului alb” si jucatorul cu cele mai multe titluri obtinute pe zgura de la Roland Garros (treisprezece), ibericul incearca sa-si egaleze rezultatul editiei precedente pe zgura pariziana, fiind totusi macinat din ce in ce mai mult de vechea problema medicala – sufera de sindromul Muller-Weiss, o maladie la care nu exista un tratament exact sau vreo operatie (ocazional, de nicaieri, osul navicular – plasat undeva in partea superioara a labei piciorului – sufera o necroza). Chiar si asa, dupa cum declara, spaniolul s-a confruntat cu asa ceva si in startul sezonului cand a luat parte la Australian Open fara prea mari sperante, dar in cele din urma a plecat acasa cu trofeul de campion!

  • VICTORII Nadal vs. Djokovic: 6-2 6-4 (Madrid Masters, 2017, zgura), 7-6 6-3 (Roma Masters, 2018, zgura), 6-0 4-6 6-1 (Roma Masters, 2019, zgura), 6-0 6-2 7-5 (French Open, 2020, zgura), 7-5 1-6 6-3 (Roma Masters, 2021, zgura) * au fost luate in considerare cele mai recente dintre meciurile directe, Novak Djokovic conducand cu 30-28 la “general”

Novak Djokovic – Rafael Nadal: Cote la pariuri si predictii pariuri

Partida va avea loc in sesiunea de noapte, pe impunatoarea arena “Philippe Chatrier” – duel cu multa greutate in spate intre liderul mondial in exercitiu si cel mai valoros tenismen de zgura din istoria acestui sport, campion de nu mai putin de treisprezece ori pe zgura de la Roland Garros! Cei doi s-au infruntat de noua ori de-a lungul timpului pe zgura pariziana, iar ibericul a obtinut victoria in sapte dintre meciuri (cu toate astea, ultimul duel – din semifinalele editiei precedente – a fost “tranşat” de sarb). Novak Djokovic se asteapta la un nou “duel fizic” contra lui Rafael Nadal, fiind totusi multumit ca a petrecut mai putin timp pe teren in precedentele runde de la French Open – ca fapt divers, sarbul nu a cedat set pana acum si a stat pe teren putin peste doua ore in faza optimilor cu Diego Sebastian Schwartzman (6-1 6-3 6-3 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand sase break-uri pe parte de retur) – spre deosebire de spaniol care a avut un duel complicat, de cinci seturi, in compania canadianului Felix Auger Aliassime (aproape patru ore si jumatate petrecute pe teren, si-a cedat serviciul de patru ori – oferindu-i oponentului noua mingi de break – iar pe parte de retur a realizat doar sase break-uri, in ciuda faptului ca si-a procurat nu mai putin de douazeci si doua oportunitati de break). Novak Djokovic va pasi pe teren mult mai bine din punct de vedere fizic, nu a fost macinat de accidentari in sezonul regulat si a ajuns la noua victorii consecutive pe zgura – fara sa cedeze vreun set (Masters-ul Romei + Roland Garros); totodata consider ca tot sarbul este avantajat si de conditiile de joc de pe timp de noapte, care sunt extrem de diferite fata de cele din timpul zilei (umiditatea este mai ridicata noaptea, mingea devine mai lenta si mai grea, este mai frig), Rafael Nadal plangandu-se zilele trecute ca nu se simte deloc confortabil cu sesiunea de noapte introdusa in premiera de organizatorii French Open de la aceasta editie.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
54 / 3 / 45
Calcul:
-55 RON
ROI:
-0.5 %
Pariuri:
887 / 67 / 675
Calcul:
-4 376 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 120
54 / 3 / 45
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1648
887 / 67 / 675
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -2,5 games @ Novak Djokovic

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii