Novak Djokovic — Rafael Nadal
Incheiat

Novak Djokovic — Rafael Nadal: pont din Roland Garros

Acțiune

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de la Roland Garros.

Partida Novak Djokovic – Rafael Nadal se joacă astăzi, ora 21:45, pe terenul Philippe-Chatrier (Paris) 

A sosit ziua cea mare la Roland Garros. Zeii coboară din nou pe terenul Philippe-Chatrier pentru una dintre ultimele bătălii directe. Nadal este obosit, rănit și dă peste un Djokovic mai înfometat ca niciodată după episodul Melbourne. A 59-a confruntare între cei mai mari jucători din istorie ar putea fi și cea din urmă pe zgura pariziană, oamenii din staff-ul lui Rafa sugerând acest lucru în momentul în care organizatorii au decis să plaseze meciul în sesiunea de seară.

Novak Djokovic a avut un parcurs lin până în acest moment al turneului, câștigând în miminum de seturi confruntările cu Nishioka, Molcan, Bedene și Schwartzman. Înspecial ultimul meci al sârbului a fost impresionant, acesta lăsându-i doar șapte game-uri neobositului Schwartzman, numărul 16 ATP. Nole a participat la trei turnee înainte de a veni la Paris, pierzând finala de la Belgrad în fața lui Rublev, fiind de asemenea învins de Alcaraz la Madrid în semifinale, însă câștigând repetiția generală, cea de la Roma. Așadar încrederea este la un nivel maxim. 

Rafa are în spate cel mai modest sezon pe zgură din ultimii ani, nereușind să câștige vreun turneu înainte de Roland Garros. Alcaraz l-a învins la Madrid iar Shapovalov la Roma și cam asta a fost pregătirea pentru Paris. După trei partide ușor câștigate cu Thompson, Moutet și Van de Zandschulp, în turul patru Nadal s-a chinuit serios cu Felix Auger-Aliassime, de care a trecut totuși în cinci seturi, câștigând biletul pentru încă o confruntare cu Djokovic. 

Novak Djokovic – Rafael Nadal: cote și pronostic 

Cei trei giganți și-au împărțit preferințele, fiecare având propria ”sufragerie”. Pentru Federer a fost Centralul de la Wimbledon, pentru Nole, Rod Laver Arena iar pentru Rafa e Philippe-Chatrier. Așadar, se joacă la Nadal acasă. Cât contează asta? Eu cred că Nadal are trei avantaje: a avut deja un meci greu, știe că poate să bată pe oricine pe zgură și presiunea este pe Djokovic, după ce Rafa a devenit la Melbourne jucătorul cu cele mai multe titluri de Grand Slam din istorie. Pe de altă parte, Nadal pare un războinic obosit, uzat, în timp ce Nole e mai fresh ca niciodată. Merg pe un meci care nu se va termina în trei seturi, iar Public Win are o cotă de 1.74 pentru o dispută cu cel puțin 37 de game-uri. Credeți că merită încercată?

Ponturi
Сel puțin 37 de game-uri în meci
Cf
Cote
1.74
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru Roland Garros
Va fi acest pariu castigator?
Сel puțin 37 de game-uri în meci
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Copy the token