Novak Djokovic — Daniil Medvedev: pont din Australian Open

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă o cotă de 1.73 in finala masculină de la Australian Open.

Partida Novak Djokovic – Daniil Medvedev se dispută duminică, ora 10:30, pe Rod Laver Arena (Melbourne).

Ce finală ne așteaptă duminică dimineața! De o parte a fileului va fi cel mai mare campion din istoria Australian Open, Novak Djokovic, iar de cealaltă omul cu cea mai bună evoluție la actuala ediție, Daniil Medvedev.

Nole a avut un turneu cu peripeții. S-a accidentat încă din prima săptămână și de atunci a solicitat aproape în fiecare partidă intervenția fizioterapeutului. În consecință, sârbul nu a părut la cel mai înalt nivel, pierzând cel puțin un set în patru din cele șase partide (3-1 Tiafoe, 3-2 Fritz, 3-1 Raonic, 3-1 Zverev). Cu toate astea, a gestionat perfect momentele cheie, inspecial în meciul cel mai solicitant, contra lui Sascha Zverev, în care a fost condus cu 3-0 în seturile trei și patru, reușind totuși să și le adjudece. 

Djokovic se va afla pentru a noua oară la startul unei final de Australian Open iar bilanțul său este nepământean: le-a câștigat pe precedentele opt! Tsonga, Murray, Nadal sau Thiem au încercat, în zadar, să găsească soluția de a-l depăși pe sârb pe arena și suprafața favorite. 

A venit rândul lui Daniil Medvedev să spere. Rusul de 25 de ani este la a doua finală de Grand Slam, precedenta pierzând-o la mare luptă în fața lui Rafa Nadal la US Open. A avut un parcurs fantastic până acum: 3-0 cu Pospisil, 3-0 cu Carballes Baena, 3-2 cu Krajinovic, 3-0 cu Mc Donald, 3-0 cu Rublev si 3-0 cu Tsitsipas. Ultima impresie, cea a semifinalei cu Tsitsipas, este teribilă! Pur și simplu a măturat pe jos cu grecul oferind un tenis  aproape perfect: 46 de winners, 88% procentul mingilor câștigătoare la primul serviciu, doar 21 de greșeli neprovocate. 

Novak Djokovic – Daniil Medvedev: cote și pronostic

Djokovic îl conduce cu 4-3 pe Medvedev în meciuri directe, însa rusul a câștigat 3 din ultimele 4 partide. Meciurile celor doi au fost mai mereu strânse, patru dintre ele având nevoie de set decisiv. Cred că și de această dată vom avea o bătălie lungă, în care ambii vor câștiga set, motiv pentru care vă propun o cotă de 1.73 pe care Public Win ne-o oferă pentru un meci cu cel puțin 40 de game-uri.

 

Bonus2000 RON
Pariaza
1.73
Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 11
Calcul:
-352 RON
ROI:
-16.8 %
Pariuri:
33 / 0 / 31
Calcul:
-612 RON
ROI:
-9.6 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
10 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 64
33 / 0 / 31
Calcul
ROI: -9.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Cel putin 40 de game-uri in meci
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide