Notthingham — Sheffield United: pont din Championship

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Championship.

Partida Notthingham - Sheffield United se joacă astăzi, ora 21:45, pe stadionul City Ground (Nottingham).

În seara asta aflăm cine i se alătură lui Huddersfield pe Wembley pentru marea finală a promovării în Premier League. Nottingham și Shffield au oferit o primă manșă spectaculoasă, plină de evenimente, în care Nottingham a condus cu 2-0 și a primit un gol în prelungiri, pe care vom vedea cât de mult îl va regreta. Cert este că gazdele de astăzi pornesc cu un avantaj important, dar nu decisiv.

Nottingham ar trebui sa fie încrezătoare în calificare, dacă ne uităm la bilanțul recent de pe City Ground. Formația antrenată de galezul Steve Cooper se află la capătul unei serii fantastice de patru victorii consecutive în care a marcat 13 goluri, primind unul singur. Swansea, West Brom, Birmingham și Coventry au fost învinse fără drept de apel, iar singura formație capabilă să câștige la Nottingham în 2022 este Liverpool, în Cupa Angliei.

Prcedenta confruntare directă de la Nottingham între cele două s-a consumat în noiembrie 2021 și s-a încheiat la egalitate 1-1.

Sheffield speră să repete ceea ce în precedentele trei sezoane au izbutit Brenford (de două ori) și Derby, să se califice în finală după pierderea primei manșe. E drept că forma recentă nu o recomandă pentru o remontada. Formația lui Heckingbottom a reușit o singură victorie în ultimele șapte deplasări, un 3-1 la QPR, în chiar ultimul joc disputat ”afară”.

Nottingham – Sheffield United: cote și pronostic

Din nou o să vă bat la cap cu cornerele mele. Știu că nu tuturor vă place să pariați pe așa ceva, mie însă da. În meciul tur am avut 13 cornere, opt ale lui Sheffield și cinci ale lui Nottingham. De altfel, în jocurile celor două am observat că sunt multe lovituri de colț. Mi-a sărit în ochi numărul mare de cornere obținute de Sheffield în deplasare: 15 la QPR, 7 la Bristol, 7 la Stoke, 5 la Blackpool și 7 la Coventry. Mă gândesc că oaspeții de astăzi au nevoie să forțeze, ținând cont de scorul din tur. În consecință, vă propun o cotă de 2.07 pe care Betano o oferă pentru o primă repriză în care Sheffield să beneficieze de cel puțin trei cornere.

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 8
Calcul:
-312 RON
ROI:
-24.0 %
Pariuri:
156 / 1 / 138
Calcul:
-41 RON
ROI:
-0.1 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
5 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 297
156 / 1 / 138
Calcul
ROI: -0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin trei cornere în prima repriză Sheffield United

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii