Monaco — Rennes: pont din Ligue 1

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Ligue 1.

Partida Monaco – Rennes se joacă duminică, ora 22:00, pe stadionul Louis II (Monaco)

Dincolo de lupta neverosimilă la titlu dintre Lille și PSG, în Ligue 1 rămâne fascinantă încleștarea pentru a treia poziție de Champions League precum și cea pentru locurile de Europa League.

Monaco și Rennes fac parte din aceste două bătălii pe muchie de cuțit. Gazdele sunt pe trei, la un punct deasupra lui Lyon și la două de PSG, ocupanta poziției secunde. În teorie, fotbaliștii lui Niko Kovac ar putea chiar să mai câștige titlul, dar mult mai realistă ar fi încercare de păstrare a poziției pe podium. Monegascii tocmai au reușit calificarea în finala Cupei, după un 5-1 fără istoric împotriva divizionarei inferioare GFA74 iar înainte reușise un 1-0 în deplasare la Reims, meci care o ajutase să treacă peste amărăciunea înfrângerii de acasă cu Lyon, care a scos-o din lupta pentru titlu. 

Pe teren propriu Monaco este cea mai puternică formație din Ligue 1, având 38 de puncte din 18 meciuri, cu un punct în plus față de PSG și două față de Lyon și Lille. În 2021 monegascii au un bilanț excelent pe stadionul Louis II: șase victorii, două egaluri și acel eșec în fața lui Lyon. 

Rennes este pe 7, însă o desparte doar un punct de Marseille, echipă aflată pe 5. Între cele două s-a cocoțat Lens. Miza este următoarea: de pe 5 mergi în grupele Europa League iar de pe 6 în Conference League, ceea ce reprezintă o diferență și de câteva milioane de euro dar mai ales de program, pentru că reprezentanta Franței intră în preliminariile Conference League, nu direct în grupe. 

Rennes a reușit un 1-1 etapa trecută cu PSG acasă și practic a oferit lui Lille liniștea de care are nevoie pentru aceste două partide rămase. 

Monaco – Rennes: cote și pronostic 

Deși Rennes trece printr-o perioadă bună și are pentru ce să se zbată, voi merge pe Monaco. Are un lot mai valoros și câțiva fotbaliști cu experiență în acest gen de meciuri care vor putea gestiona presiunea. Aleg așadar o victorie a fotbaliștilor lui Kovac pentru care Public Win ne propune o cotă de 1.74. 

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 5
Calcul:
+16 RON
ROI:
1.3 %
Pariuri:
58 / 0 / 54
Calcul:
-1 010 RON
ROI:
-9.0 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 13
7 / 0 / 5
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 113
58 / 0 / 54
Calcul
ROI: -9.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Monaco
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde