Matthew Stevens — Stephen Hendry: pariul zilei 24.11.2022

Expertul Legalbet Gavan Marius ne propune un pronostic din snooker la meciul din turul doi de calificare de la Mastersul german dintre Matthew Stevens si Stephen Hendry.

Matthew Stevens - Informatii, forma de moment

In varsta de 45 de ani, galezul Matthew Stevens este profesionist din 1994 si multa vreme a fost printre jucatorii de top din snooker. In acest moment se afla insa abia pe locul 60 si nu prea da semne ca ar putea reveni macar in top 30. 

In general galezul isi castiga meciurile din calificari, dar apoi pe tabloul principal pierde in primul tur. Asa s-a intamplat si in aceasta luna la Uk Championship unde a trecut de trei tururi de calificare: 6-0 cu Ng On Yee, 6-2 cu Fan Zhengyi si 6-5 cu Wu Yize. Dar apoi pe tabloul principal a fost invins clar cu 6-2 de englezul Ronnie O’Sullivan. 

Singurul turneu din acest sezon la care nu a pierdut in primul tur a fost Openul britanic unde a ajuns pana in turul trei, fiind invins acolo cu 4-1 de chinezul Lyu Haotian. In primele doua tururi i-a invins cu 4-2 pe Un-Nooh si Steadman.       

Stephen Hendry - Informatii, forma de moment

Scotianul Stephen Hendry are 53 de ani si este profesionist din 1985, timp in care a castigat de 7 ori titlul mondial plus multe alte turnee importante, insa in 2012 a decis sa se retraga din snooker. A revenit abia in 2021, insa pana acum nu a reusit rezultate notabile pierzand aproape de fiecare data in calificari. 

In acest sezon de exemplu a participat doar la doua turnee. In calificarile pentru Mastersul european a pierdut cu 5-0 in fata englezului Mark Joyce, iar in calificarile de la Openul britanic a fost invins cu 4-1 de chinezul Zhang Anda. Ar fi trebuit sa joace si la inceputul acestei luni in calificarile pentru UK Championship, insa a preferat sa se retraga pentru a fi comentator la Champion of Champions. Astfel galezul Andrew Pagett s-a calificat mai departe. Ar fi trebuit oricum sa joace patru tururi de calificare pentru a ajunge pe tabloul principal si era destul de greu pentru Hendry.       

Matthew Stevens v Stephen Hendry: ponturi pariuri

Cei doi s-au intalnit de foarte multe ori in cariera, fiind doi jucatori de top multa vreme, cu multe finale disputate. Ultima finala dintre cei doi a avut loc in 2005 la Openul Irlandei de Nord si a fost castigata cu 9-7 de Stevens. Cea mai recenta intalnire a avut loc in 2012 in grupe la Championship League si a fost castigata tot de galez cu 3-2. Nu au mai existat apoi intalniri deoarece Hendry s-a retras la finalul anului 2012, dar a revenit in circuitul profesionist in 2021. Nu cred ca scotianul poate produce surpriza, insa ma astept sa nu cedeze prea usor, iar handicapul asiatic de +3,5 frame-uri pe el mi se pare o alegere foarte buna la o cota de 1,53 la Get’sBet.                  

Prieteni, va asteptam zi de zi pe site-ul nostru. Va oferim ponturi si bilete, dar si o analiza completa a tuturor beneficiilor care va sunt oferite de casele de pariuri online din Romania.

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 1 / 18
Calcul:
-495 RON
ROI:
-16.5 %
Pariuri:
235 / 20 / 184
Calcul:
-342 RON
ROI:
-0.8 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 30
11 / 1 / 18
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 439
235 / 20 / 184
Calcul
ROI: -0.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Handicap asiatic (+3,5) Hendry

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi