Manchester City — PSG: pont din Champions League

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă va recomanda o cota de 2.46 în semifinala City - PSG.

Partida Manchester City – PSG se joacă astăzi, ora 22:00, pe Etihad Stadium (Manchester).

PSG obligată să remonteze un rezultat. Iată o situație nouă pentru echipa lui Mauricio Pochettino în acest sezon, nu însă și pentru antrenorul argentinian. El și Louis van Gaal sunt singurii tehnicieni din istoria Ligii Campionilor care au reușit să răstoarne în returul unei semifinale, un rezultat negativ de pe propriul teren. Pochettino a făcut-o acum doi ani când Tottehnam câștiga cu 3-2 la Amsterdam și prindea finala cu Liverpool iar Van Gaal în anii 90’ cu Ajax.

Acum o săptămână parizienii au arătat excelent în prima repriză și catastrofal în a doua iar acum sunt în situația în care s-au aflat Barcelona și Bayern în optimi respectiv în sferturi chiar contra lor. 2-1 nu este un rezultat imposibil de întors,  mai ales că discutăm despre o formație care vine după victorii pe Old Trafford, Camp Nou și Allianz în Champions League.

PSG a învins cu 3-1 pe Manchester United, cu 4-1 pe Barcelona și cu 3-2 pe Bayern și e greu de crezut că nu va marca măcar o dată și pe Etihad. Mai mult, trupa lui Tuchel în faza grupelor și Pochettino în fazele eliminatorii a punctat în ultimele cinci prime reprize de pe teren advers: Di Maria la Leipzig, Neymar la Manchester, Mbappe la Barcelona și tot el plus Marquinhos la Munchen.

City va încerca aceeași posesie departe de propria poartă pe care a izbutit-o în repriza secundă de la Paris, doar că atunci a beneficiat și de o retragere exagerată în propria jumătate a gazdelor, ceea ce acum nu se va mai întampla.

Manchester City – PSG: cote și pronostic

Am scris destul de puține despre City pentru că atunci când vine vorba de fotbaliști precum Neymar, Mbappe sau di Maria, cred că este greu spre imposibil să îți imaginezi ca poți scăpa fără gol primit. Vă propun o cotă excelentă de 2.46 pe care Public Win ne-o oferă pentru un gol al lui PSG înscris în prima repriză. Ce se întâmplă mai departe, cine se califică, îmi e greu să spun, dar intuiesc un meci spectaculos.

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă pamuteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 8
Calcul:
-51 RON
ROI:
-2.8 %
Pariuri:
51 / 0 / 49
Calcul:
-1 026 RON
ROI:
-10.3 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 18
10 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 100
51 / 0 / 49
Calcul
ROI: -10.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gol marcat PSG în prima repriză