Manchester City — Borussia Dortmund: pont din Liga Campionilor

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Liga Campionilor.

Partida Manchester City – Borussia Dortmund se joacă astăzi, ora 22:00, pe Etihad Stadium (Manchester).

Manchester City este cea mai în formă echipă a Europei în momentul de față și singura formație fără probleme de lot dintre toate sfert-finalistele Ligii Campionilor. 

Pep Guardiola pare să fi reușit ceea ce în sezoanele precedente a reprezentat o problemă, să aducă echipa în formă maximă în primavara Ligii Campionilor. Cu Borussia Monchengladbach nu a avut nicio problemă în optimi, conduce Premier League autoritar, este in finala Cupei Ligii, în semifinalele Cupei Angliei și prin venirea lui Ruben Diaz, pare să-și fi găsit echivalentul lui Van Dijk, adică un fundaș central care să dea siguranță și care să îi facă și pe ceilalți apărători să pară mult mai buni. 

În consecință, City are în 2021 un bilanț uluitor: 24 de victorii și o înfrângere iar în 15 dintre aceste întâlniri nu a încasat gol. Ultimele cinci confruntari? 3-0 cu Fulham, 2-0 cu Gladbach, 2-0 la Everton si 2-0 la Leicester. 

Dortmund a fost un fel de Dr.Jekyll & Mr.Hyde în acest sezon. În Bundesliga este dezastru, Borussia având șanse minime să mai prindă Liga Campionilor sezonul viitor. În Europa lucrurile nu au stat chiar rău: Dortmund a câștigat o grupă cu Lazio, Brugge și Zenit, a eliminat-o pe Sevilla după un 5-4 spectaculos la general și oferă golgeterul competiției, pe Haaland, autor a 10 goluri. 

Nemții vin după un 1-2 extrem de dureros acasă, cu Eintracht, meci care a cam pus capăt speranțelor de a prinde un loc în top patru la finalul sezonului. Terzic nu poate conta în acest meci nici pe Jadon Sancho, pe care nu a putut să îl recupereze staff-ul medical. El se adaugă lui Witsel, Zagadou, Schmelzer și Moukoko. 

Manchester City – Borussia Dortmund

Singurul detaliu de care se poate agăța Borussia este un posibil blocaj al lui City când vine vorba de Liga Campionilor. Guardiola știe că toată lumea așteaptă să câștige trofeul suprem cu cetățenii, fotbaliștii săi la fel, iar în ultimele sezoane au dat chix în fața unor adversare mult mai slab cotate, gen Monaco, Tottenham sau Lyon. Nu cred însă că Borussia vine cu încrederea necesară la Manchester, pentru a produce o surpriză. Dimpotrivă, intuiesc că City va rezolva de astăzi dubla, astfel încât vă propun o cotă de 1.90 pe care Public Win o oferă pentru o victorie la cel puțin două goluri a lui City.  

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-194 RON
ROI:
-17.6 %
Pariuri:
44 / 0 / 41
Calcul:
-721 RON
ROI:
-8.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 12
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 86
44 / 0 / 41
Calcul
ROI: -8.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie la cel puțin două goluri Manchester City