Macedonia de Nord — Gibraltar: pont din Liga Națiunilor

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Liga Națiunilor.

Partida Macedonia de Nord – Gibraltar se joacă astăzi, ora 19:00, pe Arena Națională Toshe Proeski (Skopje)

Tare bizară actuala ediție de Liga Națiunilor. Meciurile sunt la final de sezon, pentru prima oară sunt aglomerate câte patru partide în aceeași fereastră, e greu spre imposibil de anticipat pe cine bagă și pe cine odihnesc selecționerii, cât chef au fotbaliștii pentru aceste jocuri iar consecințele pot fi văzute în aceste zile pline de surprize.

Atât Macedonia de Nord cât și Gibraltar vin după partide neverosimile. Macedonenii au trecut prin cea mai mare umilință a ultimilor ani, un 0-3 acasă împotriva Georgiei, o partidă în care au avut mingea dar nu au știut cum să fie periculoși cu ea. Este o boală mai veche a echipelor mici. Georgienii lui Willy Sagnol au cedat posesia, dar au lovit usturător de fiecare dată când s-a ivit ocazia, adăugând trei goluri celor cinci reușite în Bulgaria. Să nu credeți că macedonenilor le-ar fi lipsit piesele grele. Nu, pur și simplu au avut o seară neagră.

Gibraltar   în schimb a reușit cel mai bun rezultat din istorie, un 1-1 contra Bulgariei. O fi România jos în momentul de față, dar unde au ajuns vecinii noștri este uluitor. Nu doar că s-a încheiat la egalitate partida, dar în teren a existat un echilibru aproape perfect: 11-10 la șuturi spre poartă pentru bulgari, 5-5 la șuturi pe poartă, 8-6 la cornere Bulgaria, 4-4 la parade ale portarilor. Evident că Bulgaria a ajuns într-un punct de minim și că Gibraltarul rămâne totuși o echipă minusculă a Europei, fapt evident și în meciul contra Macedoniei de Nord jucat în Gibraltar în urmă cu o săptămână și câștigat de oaspeți cu 2-0. A fost o diferență zdrobitoare în acel joc.

Macedonia de Nord – Gibraltar: cote și pronostic

Mărturisesc că îmi este tot mai greu să dau pronosticuri pe câștigătoare în Liga Națiunilor. Bine, în meciul acesta nu ar fi greu, dar vorbesc în general. Atunci vă veți întreba de ce am ales partida asta pentru a da un pont? Pentru că am găsit o cotă care mi-a plăcut în zona mea de confort, aia a cornerelor. Betano oferă un 1.95 pentru o primă repriză cu cel puțin patru lovituri de colț ale Macedoniei de Nord, adică exact câte a avut și în partida tur din urmă cu șapte zile.

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 8
Calcul:
-133 RON
ROI:
-8.9 %
Pariuri:
158 / 1 / 141
Calcul:
-162 RON
ROI:
-0.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
7 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 303
158 / 1 / 141
Calcul
ROI: -0.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin patru cornere Macedonia de Nord în prima repriză

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii