Leipzig — Club Brugge: pont din Liga Campionilor

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de fotal din Liga Campionilor.

Partida RB Leipzig – Club Brugge se joacă astăzi, ora 22:00 pe Red Bull Arena (Leipzig)

Leipzig nu a avut începutul de sezon dorit. Americanul Marsch a avut patru dezavantaje majore: a preluat o echipă care avusese un final de sezon precedent îngrozitor, a rămas fără cei mai importanți jucători, căpitanul Sabitzer și fundașul central Upamecano, a avut o sumedenie de fotbaliști la Euro, Leipzig fiind în topul echipelor ca reprezentare la turneul final și a avut ghinionul unui program cumplit, cu partide contra lui Wolfsburg, Bayern și Man City în succesiune. 

În ciuda înfrângerii din prima etapă de UCL de la Manchester și a eliminării lui Angelino, care va absenta în seara asta, cred că acea partidă l-a făcut pe Marsch să înțeleagă că este pe drumul cel bun. Leipzig a luat o sumedenie de goluri, dar s-a comportat mult mai demn decât o făcuse cu câteva zile înainte contra lui Bayern. Leipzig chiar a pus probleme lui City, având ocazii și dincolo de cele trei goluri ale lui Nkunku. 

Roadele acelui joc cred că s-au văzut de abia la zece zile distanță, adică în week-end, când Leipzig a făcut cel mai bun joc al sezonului, câștigând cu 6-0 împotriva Herthei, având posibilitatea să ruleze lotul, să își protejeze câțiva dintre fotbaliști, aceștia putând fi schimbați după o oră. Leipzig a terminat meciul cu 18 șuturi spre poartă, 11 pe poartă și 46 de atacuri periculoase, față de doar 14 ale Herthei. 

Brugge conduce clasamentul primei ligi belgiene și a arătat excelent contra lui PSG. Finalul acelei partide ne-a oferit niște cifre șocante: 16-9 șuturi spre poartă și 6-4 pe poartă în favoarea trupei lui Clement care ar fi putut câștiga. Brugge a avut patru deplasări în acest sezon, trei fiind câștigate pe terenurile lui Charleroi, Waregem și Royale Union, una pierdută rușinos le Gent cu 1-6. 

RB Leipzig – Club Brugge: cote și pronostic

În ciuda prestației excelente din jocul cu PSG, Brugge mi se pare o formație sub Leipzig. În momentul de față, RB are un joc colectiv mai bun decât Parisul care e în căutarea formulei ideale. Acel 6-0 din week-end nu cred că va însemna că nemții și-au consumat toate gloanțele pe Hertha, dimpotrivă. Văd o victorie fără emoții lui lui Leipzig și vă propun o cotă de 2.12 pe care Public Win o oferă pentru un succes la cel puțin două goluri diferență al formației lui Marsch. 

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-325 RON
ROI:
-23.2 %
Pariuri:
91 / 0 / 83
Calcul:
-987 RON
ROI:
-5.7 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 175
91 / 0 / 83
Calcul
ROI: -5.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie la cel puțin două goluri Leipzig
Comentarii