Lecce – Venezia: pont din Serie B

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Serie B.

Meciul Lecce-Venezia se joacă sâmbătă, ora 15:00 pe stadionul Via del Mare din Lecce

Lecce și Venezia au început excelent sezonul de Serie B, fiind despărțite de un singur punct după nouă etape: Lecce e pe locul 2 iar Venezia pe 5. Ce atrage atenția este apetitul ofensiv al celor două, dar și problemele defensive. Cu alte cuvinte sunt formații iar multe goluri, dar înscriu și mai multe.

Lecce are o serie de șapte meciuri consecutive în care a dat și a luat gol, dintre care, ultimele patru au fost victorii în care a înscris de 17 ori! La rândul ei Venezia are o serie de șapte jocuri cu cel puțin un gol marcat! Totodată, oamenii lui Paolo Zanetti (Venezia), au cel puțin o reușită în șase din cele șapte deplasări ale actualei ediții de campionat.

Lecce-Venezia: cote și pronostic

Lecce și Venezia dau primii doi golgeteri din Serie B: Coda (7) și Forte (6). Mă aștept la un meci în care să se înscrie iar pentru un pronostic de cel puțin 3 goluri (peste 2.5), Public Win ne oferă o cotă de 1.65 pe care vă sfătuiesc să o treceți pe bilet. 

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online https://legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/  iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale! 

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-194 RON
ROI:
-17.6 %
Pariuri:
44 / 0 / 41
Calcul:
-721 RON
ROI:
-8.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 11
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 85
44 / 0 / 41
Calcul
ROI: -8.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri