Kristiansund — Rosenborg: pont din Elitserien

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de fotal din Elitserien (Norvegia).

Partida Kristiansund – Rosenborg se joacă astăzi, ora 21:00, pe stadionul Kristiansund (Kristiansund)

Kristiansund și Rosenborg se confruntă în derby-ul etapei primei ligi norvegiene, cele două fiind vecine de clasament în zona Conference League. Norvegia este în situația României, campioana mergând în preliminariile Ligii Campionilor iar locurile doi, trei plus câștigătoarea Cupei în preliminariile Conference. 

Kristiansund și Rosenborg se află pe pozițiile a patra, respectiv a treia, fiind despărțite de două puncte (35 Kristiansund și 37 Rosenborg). Teoretic, cele două se află și în cursa pentru titlu, Bodo/Glimt acumulând 41 de puncte după 20 de etape.

Kristiansund vine după două înfrângeri consecutive, la Brann în campionat și KFUM Oslo în cupă și are neapărată nevoie de o victorie pentru a rămâne aproape de trioul fruntaș. Trupa lui Christian Michelsen reprezintă o mare forță pe propriul teren, având o serie de opt victorii și un egal în ultimele nouă partide, iar în clasamentul jocurilor de acasă împarte prima poziție cu Molde. 

Ce atrage atenția când privești rezultatele recente ale formației, este numărul mare de goluri marcate, dar și primite. Din ultimele zece meciuri ale lui Kristiansund, șapte s-au terminat cu +3.5 goluri, două cu +2.5 și doar unul a fost sub. 

Și Rosenborg a fost eliminată recent din Cupa Norvegiei, dar în campionat are o suită de trei succese (Tromso, Sarpsborg și Mjondalen) care i-a permis să o depășească pe adversara de astăzi. Având în Age Hareide (fostul selecționer al Danemarcei) un antrenor cu mare experiență, Rosenborg a redevenit o forță a Elitserien. Rosenborg este în aceeași situație cu Kristiansund când vine vorba de spectaculozitatea partidelor: din ultimele zece confruntări șase s-au încheiat cu +3.5 goluri, trei cu +2.5 și doar una a fost sub.

Kristiansund – Rosenborg: cote și pronostic

În ciuda faptului că e un meci cu miză și că jocurile recente ale celor două n-au prea produs goluri, eu mizez pe un meci în care să se înscrie. Rosenborg are cel puțin o reușită în toate deplasările acestui sezon, mai puțin contra lui Lillestrom, în timp ce Kristiansund a înscris în fiecare partidă de acasă, cu excepția celei împotriva liderului Bodo/Glimt. Așadar vă propun o cotă de 1.59 pe care Public Win o pune la bătaie pentru un meci cu cel puțin trei goluri. 

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-325 RON
ROI:
-23.2 %
Pariuri:
91 / 0 / 83
Calcul:
-987 RON
ROI:
-5.7 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 175
91 / 0 / 83
Calcul
ROI: -5.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin trei goluri în meci
Comentarii