Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Khachanov - Kwon Soon. Ponturi Tenis Wimbledon

30.06.2019
127
0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Khachanov si Kwon Soon, de la Wimbledon, la o cota de 1.47.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Luni, 1 iulie 2019, de la ora 14:30, in primul tur de la Wimbledon, avem partida Khachanov - Kwon Soon. Poate rusul sa incheie disputa fara prea multe complicatii?

Khachanov - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Khachanov a progresat enorm in stagiunea precedenta, iar in 2019 reuseste sa se mentina pe locul 9. Rusul de 23 de ani poate n-a mai produs o surpriza ca la Paris, insa cateva rezultate l-au ajutat sa stea in top - sfert de finala la Indian Wells sau acelasi rezultat la Roland Garros. Eliminat dupa prima partida la Stuttgart, Karen a mers la Halle si a facut sfert de finala. Culmea, eliminat de acelasi jucator, italianul Berrettini.

Kwon Soon - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Kwon Soon este un sud-coreean de 21 de ani, care bate la "usa" top 100. Se afla pe locul 126, cu doua turnee challenger cucerite in 2019, ambele in Asia, ce-i drept. Insa este un tenismen despre care se vorbeste frumos in acea parte a lumii. N-are nicio sansa pe zgura, dovada si faptul c-a luat parte doar la calificarile de la RG, iesind in primul tur, insa poate sa emita pretentii pe suprafetele rapide. A trecut de Domingues (POR), Polmans (AUS) si Brands (GER) pentru a ajunge pe tabloul principal.

Khachanov - Kwon Soon: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Am fost tentat sa merg pe over in aceasta disputa, dar Karen pare cu o clasa peste adversar, cel putin la acest moment. Kwon Soon are potential, insa inca trebuie sa-si demonstreze valoarea la turnee mai mici, ceea ce nu-l face chiar un "fenomen". Este in stare sa piarda un set, daca nu chiar doua, fara drept de apel.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

Pariuri:
19 / 1 / 17
Profit:
-568 RON
ROI:
-15.4 %
Pariuri:
226 / 6 / 166
Profit:
-1 191 RON
ROI:
-3.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

Pariuri: 37
19 / 1 / 17
Profit:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 400
226 / 6 / 166
Profit
ROI: -3.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept