Juventus – Sassuolo: pont din Serie A

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Serie A.

Meciul Juventus – Sassuolo se joacă astăzi, ora 21:45, pe stadionul Allianz (Torino)

Juventus is back! Putem spune asta după victoria din etapa trecută contra Milanului care a readus-o în lupta pentru Scudetto. A fost genul de succes care liniștește apele la Torino și care îi oferă lui Andrea Pirlo încredere că se află pe drumul corect. După 4-1 cu Udinese și 3-1 contra Milanului, Juve are acum de depășit un adversar deloc facil, Sassuolo, formație care deși nu mai arată forma din debutul sezonului, tot reușește să înscrie meci de meci și să se păstreze în zona Europa League, fiind la un singur punct în spatele Bătrânei Doamne.

Pirlo a reușit în sfârșit să creeze o formulă ofensivă stabilă Cristiano – Dybala – Chiesa, oameni care în aceste ultimele două etape de care pomeneam mai sus au marcat 6 din cele 7 goluri ajutându-se reciproc cu pase decisive și intrând în combinații care de care mai specatuloase.

Sassuolo a alternat meciurile bune, precum victoriile cu cele două echipe genovese, cu cele mai puțin reușite, fiind învinsă în ultima lună de Milan și Atalanta. Un aspect de luat în seama când vine vorba de trupa lui De Zerbi este faptul că în ultimele cinci meciuri a dat și a luat gol. 

Juventus – Sassuolo: cote și pronostic

Cred în Juve, dar mai cred și că Sassolo poate marca la Torino. De altfel trupa lui Pirlo a încasat gol în ultimele patru partide de pa Allianz Stadium. Vă propun o cotă de 2.50 oferită de Public Win pentru o victorie a lui Juve într-un meci în care ambele vor înscrie. 

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online https://legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/   iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale! 

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-194 RON
ROI:
-17.6 %
Pariuri:
44 / 0 / 41
Calcul:
-721 RON
ROI:
-8.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 11
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 85
44 / 0 / 41
Calcul
ROI: -8.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Juventus și ambele echipe înscriu