Judd Trump vs Jak Jones
Incheiat

Judd Trump vs Jak Jones: ponturi snooker 30.04.2024

Acțiune

Expertul Legalbet Gavan Marius ne propune un pariu la partida de snooker dintre englezul Judd Trump si galezul Jak Jones, meci din sferturile de finala de la Campionatul Mondial. La fel ca in optimi, si in aceasta faza a competitiei meciurile se disputa in sistemul cel mai bun din 25 de frame-uri.

Judd Trump - Informatii, forma de moment

Judd Trump a ajuns la 34 de ani si are doar 1 titlu mondial in palmares, insa a mai pierdut finalele din 2011 si 2022. In sezonul precedent a dezamagit la Campionatul Mondial, fiind eliminat surprinzator in primul tur de scotianul Anthony McGill, scor 10-6. La editia din acest an a trecut cu 10-5 de iranianul Hossein Vafaei in primul tur, iar in optimi l-a invins cu 13-7 pe englezul Tom Ford.   

Judd Trump este profesionist din 2005 cand avea doar 15 ani, iar in acest sezon a avut poate cele mai multe rezultate din cariera. A a castigat 5 turnee (Openul englez, Wuhan Open, Openul Irlandei de Nord, Mastersul german si World Open) si a mai pierdut 3 finale. In clasamentul general ocupa doar locul 2 deoarece si Ronnie a castigat multe turnee in acest sezon. 

Jak Jones - Informatii, forma de moment

La fel ca Trump si galezul Jak Jones a ajuns la profesionisti cand era foarte tanar, in 2010 la 16 ani. Nu a reusit insa sa aiba rezultate notabile, a mai trecut cateva sezoane si pe la amatori, dar a reusit sa revina la profesionisti in 2016. Abia anul trecut a debutat la Campionatul Mondial si a reusit un rezultat excelent, fiind invins greu in sferturile de finala, scor 13-10 de nord-irlandezul Mark Allen. La acea editie i-a eliminat pe Ali Carter si Neil Robertson. La editia din acest an, Jak Jones a ajuns din nou in sferturi dupa ce i-a eliminat pe rand pe chinezii Zhang Anda (10-4) si Si Jiahui (13-9). Si in ultimul tur de calificare galezul a invins tot un jucator din China, Zhou Yuelong (10-4).   

In acest sezon nu a avut cele mai bune rezultate, coborand pana pe locul 44 in clasamentul general dupa ce l-a inceputul sezonului ocupa locul 35. Pana la Campionatul Mondial, cel mai bun rezultat pentru Jak Jones in acest sezon era turul 3 la Openul galez.           

Judd Trump v Jak Jones: ponturi pariuri

In meciurile directe scorul este 4-1 in favoarea lui Judd Trump, insa doua dispute au avut loc in 2010 in sezonul de debut al lui Jak Jones. Ultima disputa s-a desfasurat in 2022 in primul tur la Mastersul european si castigata la limita cu 5-4 de Judd Trump. Asa ca ma astept ca si acum sa vedem o partida echilibrata. Este clar ca Trump e favorit datorita experientei, insa Jak a dovedit ca e capabil sa invinga pe oricine si sa produca surprize. Astfel pronosticul ales de mine la acest meci va fi handicap +6,5 pe Jak Jones la o cota de 1,55 la casa de pariuri MrBit.          

Pe site-ul nostru vei gasi zilnic ponturi oferite de tipsteri, dar si cele mai noi informatii in centrul de pariere care sa te ajute sa faci cea mai buna alegere parioristica. Recomandarea noastra este sa pariezi doar atat cat iti permiti sa pierzi!

Ponturi
Handicap (+6,5) Jak Jones
Cf
Cote
1.55
Ponturi pentru Snooker Ponturi pentru Campionatul Mondial
Va fi acest pariu castigator?
Handicap (+6,5) Jak Jones
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token