Jordan Thompson — Otto Virtanen: pronosticuri Tenis ATP Surbiton challenger

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Thompson vs. Virtanen.

Sambata la pranz, 04/06/2022, nu mai devreme de ora 17:30, Jordan Thompson si Otto Virtanen vor juca in cea de a doua semifinala a competitiei ATP Challenger Tour de la Surbiton (Regatul Unit, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.35 @ Jordan Thompson vs. 2.94 @ Otto Virtanen!

JORDAN THOMPSON (#82 ATP)

Se simte excelent pe acest tip de suprafata, a adunat de-a lungul carierei #42 victorii - #33 infrangeri pe iarba, a fost la un moment dat al #43-lea in lume la simplu (15/07/2019), iar singura finala de nivel ATP World Tour la simplu pe care-o are in palmares s-a desfasurat tot pe iarba – 2019 – Hertogenbosch! Jordan Alan Thompson pe numele lui complet, s-a apucat de tenis la varsta de patru ani sub indrumarea tatalui – Stephen Thompson – avandu-l drept idol pe conationalul Lleyon Hewitt, fost lider mondial la simplu si de asemenea un jucator care a performat pe iarba de-a lungul carierei.

  • VICTORII Thompson vs. Virtanen: nu au jucat

OTTO VIRTANEN (#376 ATP)

Are doar douazeci de ani si – zic eu – potential de a se apropia in viitor de prima suta mondiala, s-a nascut la Hyvinkaa (Finlanda) si are resedinta la Helsinki (Finlanda), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,91m si beneficiaza de suportul antrenorului Pasi Virtanen (tatal lui si fostul antrenor al estonului Jurgen Zopp – fost numar #71 ATP la simplu). La nivel de juniori a cucerit titlul la dublu pe iarba de la Wimbledon (2018, alaturi de turcul Yanki Erel).

  • VICTORII Virtanen vs. Thompson: nu au jucat

Jordan Thompson – Otto Virtanen: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, cu over la game-uri, luand in considerare in special evolutiile fara cusur pe care le-a avut outsider-ul finlandez pana-n aceasta faza a competitiei, boost-ul de moral pe care l-a capatat dupa fiecare victoriei si dorinta imensa de a se califica in premiera in prima lui finala de nivel ATP Challenger Tour! Otto Virtanen a primit statut de outsider in fiecare din cele cinci meciuri pe care le-a disputat pana acum pe iarba de la Surbiton challenger, dand peste cap toate calculele hartiei – pe tabloul principal i-a invins pe australianul Thanasi Kokkinakis (6-3 7-6 / optsprezece asi expediati, nu si-a cedat serviciul), britanicul Paul Jubb (2-6 7-5 6-3 / noua asi expediati, si-a cedat serviciul de doua ori) si-n fine un alt britanic Ryan Peniston (6-7 6-3 7-6 / optsprezece asi expediati, si-a cedat serviciul o singura data). De cealalta parte, australianul de douazeci si opt de ani nu a cedat set in duelurile cu romanul Marius Copil (6-3 6-4 / si-a cedat serviciul o singura data), indianul Ramkumar Ramanathan (7-5 6-3 / nu si-a cedat serviciul) si-n fine conationalul Christopher O’Connell (6-2 6-3 / nu si-a cedat serviciul).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 125
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 22,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde