Israel U19 — Austria U19: pont din Campionatul European U19

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de la Campionatul European U19.

Partida Israel U19 – Austria U19 se joaca astazi, ora 18:30, pe Mestsky Stadion Ziar nad Hronom (Ziar nad Hronom).

Meci cu miza mare in grupa B a Europeanului U19 intre Israel si Austria, doua formatii care nu au jucat deloc rau in prima etapa, dar care nu au fost capabile sa isi castige partidele. Israel a fost foarte aproape, conducand Serbia cu 2-1 pana in prelungirile jocului, cand Stefan Lekovic a egalat printr-o lovitura de cap. Austria a jucat de la egal la egal cu Anglia o repriza, a primit gol cand mai erau doua minute pana la pauza iar apoi, in partea secunda, a fost dominata de leii cei tineri, care au avut un 4-1 la ocazii clare de gol si un 1-0 pe tabela, castigand per total cu 2-0.

Israel este la a treia remiza consecutiva, dupa doua rezultate de 1-1, in pregatiri, cu Franta. Israelienii nu au pierdut niciun meci in 2022, remizand alb cu Ungaria si castigand restul de doua jocuri din Turneul de Elita, 3-1 cu Turcia si 1-0 cu Scotia, obtinand astfel calificarea la Euro. Nationala Israelului joaca extrem de ofensiv, folosind un decar, pe Gloukh, autor al unui gol contra Serbiei, in spatele a trei atacanti, Turgeman, Yifrah si Lugasi. Rezulta de aici jocuri extrem de spectaculoase, in care genereaza dar si ofera adversarului multe ocazii de gol. 

Austria venea la acest Euro dupa o serie de sapte partide fara infrangere, dintre care patru au fost castigate (3-2 cu Tara Galilor, 1-0 cu Croatia, 4-0 cu Estonia si 2-0 cu Danemarca). In mod surprinzator, aceasta nationala nu se bazeaza pe un schelet al lui Red Bull Salzburg, ci mai degraba pe un nucleu al lui Rapid Viena. De altfel, vedeta lotului este pustiul incercat de Barcelona in prima parte a acestui sezon si revenit intre timp la vienezi, Yusuf Demir, jucator care are deja selectii in echipa mare a Austriei, dar care a avut un regres in acest sezon, mai ales dupa dezamagitoarea perioada petrecuta in Catalunya. 

Israel U19 – Austria U19: cote si pronostic

Ma astept la o partida extrem de spectaculoasa. Austria produce fotbal la toate nivelurile, indiferent ca discutam despre echipele de club sau de cele nationale. O dovada in acest sens este si faptul ca in patru din precedentele opt partide a dat si a luat gol, iar impotriva Angliei a tras de 10 ori spre poarta si de 5 ori pe poarta. Israelul are un singur meci in 2022 in care sa nu fi primit gol si a punctat in toate disputele. Tinand cont de faptul ca o victorie a oricarei echipe, ar fi un pas mare catre calificare, va propun o cota de 1.87 pe care Public Win o pune la bataie pentru un GG3+, adica un joc in care ambele sa inscrie si sa avem cel putin trei goluri la sfarsit.  

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 8
Calcul:
-133 RON
ROI:
-8.9 %
Pariuri:
158 / 1 / 141
Calcul:
-162 RON
ROI:
-0.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
7 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 303
158 / 1 / 141
Calcul
ROI: -0.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Ambele echipe marcheaza si cel putin trei goluri in meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii