Irlanda de Nord – România și Austria – Norvegia: ponturi din Liga Națiunilor

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă două meciuri din ultima etapa a Ligii Națiunilor.

Partidele Irlanda de Nord – România și Austria – Norvegia sunt programate miercuri, 18 noiembrie, ora 21:45 pe stadioanele Windsor Park (Belfast) și Ernst Happel (Viena).

Primele mele ponturi în calitate de expert Legalbet vizează ultimele două jocuri din grupa României de Liga Națiunilor. 

Austria pornește în mod evident cu prima șansă în confruntarea contra unei naționale B a Norvegiei. Federația de la Oslo s-a văzut pusă într-o siutație fără precedent după depistarea cu Covid-19 a fundașului lui Galatasaray Omar Elabdellaoui: nu a putut face deplasarea la București pentru meciul cu România și a trebuit să încropească un nou lot pe care să îl deplaseze la Viena pentru jocul contra Austriei. Și dacă asta nu era suficient, nici selecționerul Lagerback nu a primit acceptul statului de a însoți delegația, astfel încât pe banca nordicilor va sta Leif Gunnar Smerud, antrenorul naționalei U21. 

Remarcabil în toată povestea este că acest lot B al Norvegiei este compus în proporție de peste 95% din jucători care evoluează în campionate străine. Cu alte cuvinte, au mai găsit optsprezece fotbaliști buni pe lângă vedetele izolate la Oslo care ar fi trebuit să reprezinte țara. Cei mai experimentați jucători care vor evolua pe stadionul Ernst Happel pentru norvegieni vor fi Moller Daehli de la Genk, care are 23 de selecții și Skjelvik de la Odense, convocat de șapte ori în trecut. Restul au sub patru selecții iar treisprezece dintre ei sunt debuntanți!!!

Această națională încropită a Norvegiei va avea în față o Austrie care după înfrângerea contra României, a înregistrat cinci victorii consecutive. Trupei lui Foda nu îi va lipsi niciuna dintre piesele grele: Alaba, Sabitzer, Baumgartlinger, Ilsanker, Lainer, Gregoritsch, Arnautovic sau Grbic. Austriecilor le-a trecut glonțul pe la ureche duminică împotriva nord-irlandezilor, fiind conduși până spre final, astfel încât mă aștept să rezolve meciul încă din prima repriză și să își asigure astfel victoria în grupă și promovarea în prima grupă valorică. Mizez așadar pe victorie Austria pauză/final.

Al doilea pariu este parțial sentimental: cred că România va înscrie în prima repriză la Belfast. Spun parțial pentru că în analiza mea există multe argumente care să mă susțină. Mirel Rădoi este un bun motivator iar naționalele lui (fie seniori si mai ales tineret)  au avut mereu începuturi de meci bune. Chiar și în suita neagră de înfrângeri din octombrie, starturile de joc au aparținut naționalei noastre. O să spuneți că nu este suficient ca să va plasați banii pe o reușită a noastră. Atunci vin cu un nou argument: întâlnim o națională sleită și fizic și psihic de puteri. Selecționata lui Baraclaough a suferit două șocuri greu de înghițit  în ultma săptămână, pierzând mai întâi calificarea la Euro în prelungirile partidei cu Slovacia iar apoi văzându-se învinsă de Austria în deplasare după ce conducea cu 1-0 în minutul 81. În tot acest timp, Radoi și fotbaliștii săi au avut un amical mai degrabă relaxant contra Belarusului iar apoi s-au putut antrena în liniște până la decolarea către Irlanda de Nord. Un ultim amănunt interesant este acela că nord-irlandezii au încasat cel puțin un gol în prima repriză în ultimele trei confruntări de acasă, contra Slovaciei, a Austriei și Norvegiei. 

Austria – Norvegia & Irlanda de Nord – România: Cote la pariuri și pronosticuri

Pentru gol marcat România în primele 45 de minute, Public Win ne oferă o cotă de 2.25 iar pentru un succes pauza/final al Austriei, aceeași casă de propune o cotă de 1.65. Așadar un total de 3.71. 

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale! 

Bilet multiplu

  • Austria – Norvegia: Austria conduce la pauza si castiga meciul (1 pauza / 1 final) (cota 1.65)

  • Irlanda de Nord – Romania: Romania marcheaza in prima repriza (cota 2.25)

Cota finala: 3.71.

 

Bonus2000 RON
Pariaza
3.71
Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
2 / 0 / 3
Calcul:
-160 RON
ROI:
-32.0 %
Pariuri:
2 / 0 / 3
Calcul:
-160 RON
ROI:
-32.0 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 5
2 / 0 / 3
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 5
2 / 0 / 3
Calcul
ROI: -32.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Bilet multiplu
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide