Irlanda de Nord – Olanda: ponturi pariuri preliminarii EURO 2020

Expertul Legalbet, Marco Birlan, vă recomandă un pronostic de cota 1.55, pentru infruntarea dintre Elvetia si Georgia, din preliminariile EURO 2020.

Irlanda de Nord: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Nord-irlandezii au avut parte de un parcurs perfect si au dominat aceasta grupa in primele 4 runde. Doar ca atunci cand a sosit momentul infruntarilor cu cei doi granzi – Olanda si Germania – totul a intrat in normalitate, iar Irlanda de Nord a ajuns pe pozitia a 3-a. Acum 2 runde, gazdele au pierdut pe teren propriu, 0-2 in fata reprezentativei Germaniei. O etapa mai tarziu, Irlanda de Nord a fost invinsa de Olanda in deplasare, cu scorul de 3-1, desi a deschis scorul in minutul 75. Olanda insa a revenit miraculos, marcand doua goluri in minutele 90+1 si 90+4.

Olanda: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Olanda a trait periculos etapa trecuta, victoria venind inextremis dupa o sclipire a lui M. Depay. Acestia au ajuns la 4 victorii consecutive in preliminarii si moralul jucatorilor este excelent. Toata aceasta ascensiune a pornit odata cu victoria din Germania, scor 4-2, iar Olanda e foarte aproape de EURO 2020. “Portocala Mecanica” a adunat 15 puncte pana acum, fiind la egalitate de puncte cu Germania. Acestia trebuie sa fie atenti, pentru ca Irlanda de Nord e la doar 3 lungimi distanta de ele si orice pas gresit poate fi fatal pe acest final de campanie. Golgheterul nationalei in preliminarii este nimeni altul decat M. Depay, acesta reusind sa marcheze de 6 ori. Mai mult decat atat, atacantul celor de la Lyon are si 7 pase decisive oferite.

Irlanda de Nord – Olanda: Cote la pariuri şi pronostic

Se pare ca nu doar Italia revine in prim planul fotbalului mondial, ci si Olanda. Italienii s-au calificat deja la turneul final de anul viitor, iar olandezii sunt la o victorie distanta. Totusi, acestia vor intampina o opozitie serioasa in Irlanda de Nord si cred ca vom vedea din nou goluri de ambele parti.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
21 / 0 / 19
Calcul:
-381 RON
ROI:
-9.5 %
Pariuri:
648 / 8 / 460
Calcul:
-5 378 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 42
21 / 0 / 19
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1120
648 / 8 / 460
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri