Inter – Real Madrid: pont din Champions League

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Champions League.

Inter-Real se anuntă spectaculos. De fapt nu spectaculos, foarte spectaculos. Aflate pe ultimele două locuri în cea mai nebună grupă de Champions League, atât spaniolii cât mai ales italienii au nevoie de victorie pentru a nu transforma sezonul într-o rușine. Pentru că asta ar însemna pentru Real să nu treacă de grupe și pentru Inter să o pățească pentru al treilea an la rând.

Toate semnele duc înspre o partidă cu multe goluri. Primul indiciu a fost chiar meciul tur, terminat 3-2 pentru madrileni. Al doilea indiciu ar fi numarul de meciuri cu ”GG” produse de cele două în ultima perioada: Inter are patru din ultimele cinci iar Realul o serie aproape incredibilă de șapte asemenea partide în care a dat și a luat gol.

Inter a arătat foarte bine pe finalul partidei nebune   din week-end, în care a fost condusă cu 2-0 de Torino, sfârșind prin a câștiga cu 4-2. Formula ultra-ofensivă din final, cu Alexis Sanchez în spatele cuplului Lu-La (Lukaku-Lautaro)am putea-o revedea pe parcursul întâlnirii contra Realului și e greu de crezut că o defensivă fără Sergio Ramos, ar putea să îi facă față fără să primească gol.

Real va fi și fără Benzema, ceea ce e o mare problemă. Cu toate astea, mijlocul madrilenilor cred că va fi superior celui al Interului și de aici echilibrul în meci: Inter pare a avea arme mai bune în atac, iar Real în zona mediană.

Inter – Real Madrid: Cote la pariuri și pronostic

Conte și Zidane într-o confruntare de a fi sau a nu fi. Cred într-un joc cu multe reușite și vă recomand o cotă de 1.75 la PublicWin: ambele formații înscriu și peste 2.5 goluri în meci.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 9
Calcul:
-267 RON
ROI:
-14.8 %
Pariuri:
49 / 0 / 48
Calcul:
-1 118 RON
ROI:
-11.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 18
9 / 0 / 9
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 97
49 / 0 / 48
Calcul
ROI: -11.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marchează și peste 2.5 goluri