IK Start — Rafuoss: pont din 1 Divisjon (Norvegia)

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din 1 Divisjon (Norvegia).

Partida IK Start – Rafuoss se joacă astăzi, ora 19:00, pe stadionul Sperbanken Sor (Kristianstad).

Etapa a 8-a din Liga a 2-a norvegiană propune astăzi meciul IK Start – Raufoss, unul care se anunță plin de goluri, dacă ne ghidăm după ultimele rezultate ale celor două formații.

Start a avut un început de sezon oarecum ezitant, înregistrând după primele trei jocuri o victorie, un egal și o înfrângere și nu era neapărat ușor de anticipat ceea ce avea să urmeze. Din momentul eșecului cu Ferdikstad, formația condusă de Sindre Tjelmeland s-a pus pe treabă și a legat patru victorii consecutive, dintre care trei în campionat și una în cupă, înscriind 17 goluri. Etapa trecută, Start a întrerupt seria victorioasă, înregistrând un 2-2 incredibil, după ce conducea cu 2-0 în minutul 79. 

Singura echipă care a reușit să scoată punct pe stadionul Sperbanken Sor a fost liderul Mjondalen, Start câștigând celelalte două confruntări (3-2 cu Skeid și 5-1 cu Sogndal). În prezent, formația din Kristianstad ocupă poziția a 3-a în clasament, cu 14 puncte după șapte partide.

Adversara Raufoss nu are nici măcar o medie de un punct pe meci, ocupând locul 11, cu șase puncte, având un golaveraj 6-13. Antrenată de Christian Johnsen, Raufoss a izbutit până acum o singură victorie, 2-0 acasă cu Bryne, dar apoi a început un șir de jocuri dezastruoase, fiind învinsă cu 4-1 de Kongsvinger, apoi fiind eliminată din Cupa Norvegiei de o divizionară C, pentru ca etapa precedentă să încaseze un 4-0 pe propria arenă de la Stabaek.

IK Start – Raufoss: cote și pronostic

Spuneam din start că mă aștept la un joc cu goluri. Discuția este în ce poartă vor pica, iar dacă mă uit la forma de moment, nu-mi imaginez cum Raufoss ar fi capabilă să pună mari probleme. Când iei 8 goluri în două jocuri de la locurile 8 și 4 din clasament, e posibil să ai parte de un tratament asemănător și din partea formației care ocupă poziția a 3-a. Așadar merg pe o victorie la cel puțin două goluri diferență a lui IK Start pentru care Public Win oferă o cotă de 1.79.

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 7
Calcul:
-212 RON
ROI:
-17.7 %
Pariuri:
156 / 1 / 139
Calcul:
-141 RON
ROI:
-0.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 12
5 / 0 / 7
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 297
156 / 1 / 139
Calcul
ROI: -0.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie la cel puțin 2 goluri diferență pentru IK Start

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii