Iga Swiatek — Leslie Kerkhove: pont din Wimbledon

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de pe tabloul feminin de la Wimbledon.

Partida Iga Swiatek – Leslie Kerkhove se joacă joi, ora 17:00, pe Terenul Central de la Wimbledon (Londra) 

Din nou vă îndemn să pariați pe Iga. Am făcut-o, cu succes și înaintea primului ei meci, o voi face și acum, când se pregătește să o întâlnească pe Lesley Pattinama Kerkhove, jucătoare de 30 de ani care a reușit în carieră fix trei victorii pe tabloul principal al unui Grand Slam, una la US Open în 2017, alta la Wimbledon 2021 și cea din primul tur de anul acesta, contra britanicei Sonay Kartal. 

Kerkhove nu ar fi trebuit să joace deloc, fiindcă pierduse în ultimul tur al calificărilor contra americancei McHale, doar că aceasta s-a retras, iar olandeza i-a luat locul, izbutind chiar și succesul de care pomeneam și care i-a adus 91,778 euro. Nu e rău deloc, doar că mai mult nu va obține, pentru că o va avea în față pe Iga Swiatek. 

Eram curios cum va începe poloneza parcursul la Wimbledon, ținând cont că nu jucase niciun meci pe iarbă înainte de Wimbledon. Ei bine, a câștigat 6-0 primul ei set contra croatei Fett, făcând doar patru greșeli neprovocate, câștigând 80% din puncte cu primul serviciu și 13 din 16 puncte pe sericiul doi al adversarei. Iar asta a fost doar încălzirea, pentru că la cum arată Iga, e greu de imaginat cum și de către cine va putea fi oprită. 

Iga Swiatek – Leslie Kerkhove: cote și pronostic 

Am același pont ca în primul tur, doar că acum cota a scăzut un pic. În fața numărului 138 WTA și în forma vieții, liderul WTA nu are cum să se împiedice. În consecință vă propun o cotă de 1.58 pe care Public Win o pune la bătaie pentru un meci cu cel mult 16 game-uri. Au fost 15 contra croatei Fett și Swiatek nu era încă la turație maximă. 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 6
Calcul:
+328 RON
ROI:
20.5 %
Pariuri:
169 / 1 / 149
Calcul:
+92 RON
ROI:
+0.3 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
10 / 0 / 6
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 320
169 / 1 / 149
Calcul
ROI: +0.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cel mult 16 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde