Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Houston Rockets - Golden State Warriors. Ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Houston Rockets si Golden State Warriors, din NBA, la o cota de 1.50.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Sambata noaptea, 5 aprilie 2019, de la ora 03:30, in "Toyota Center", avem partida cu numarul 3 din duelul Houston Rockets - Golden State Warriors. Gazdele nu-si permit un esec.

Houston - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Rockets l-au folosit pe Harden doar 34 de minute in meciul 2, dupa ce "barbosul" s-a accidentat la ochi in prima parte a partidei. A revenit in repriza secunda si a terminat cu 29 de puncte, 7 recuperari si 4 pase. Dar numarul de turnoveruri, 17, i-a ingropat din nou pe cei de la Rockets, care au reusit doar 77 de aruncari, dintre care 40 de 3pct (17 reusite). Pe Harden, l-au ajutat Paul, 18 puncte, 7 recuperari si 6 pase, si Gordon, 15 puncte. Banca, daca il excludem pe Rivers (14 puncte), care a fost "nevoit" sa bage minute multe, n-a ajutat deloc. Doar G. Green a bifat 6 puncte. In rest, zero.

GSW - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Warriors au castigat ambele partide deoarece au stiut cand este momentul sa arunce de la 3p si cand este cazul sa patrunda spre cos. Iar defensiv, au stiut ca n-au nevoie de un om mare sub panou, asa c-au jucat cu Green acolo. Si le-a iesit in meciul 2. Draymond a pus 15 puncte, 12 recuperari si 7 pase, in timp ce principalul marcator de la GSW a fost Durant, 29 de puncte, la care a adaugat 5 recuperari si 4 pase. Thompson a avut 21 de puncte, iar Curry a bifat si el 20 de puncte, desi a fost 3/13 de la 3p.

Houston Rockets - Golden State Warriors: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Nu putem spune c-am vazut un baschet de mare calitate pana acum. Cel putin pe plan ofensiv. Au fost multe aruncari grabite de la 3p din partea celor de la Rockets, fortari din partea lui Harden, plus jump-shot-uri inutile ale celor de la GSW. De aceea, chiar si intr-un meci cu 224 de puncte, ambele echipe au terminat cu sub 50% eficacitate. Insa meciul 3 din Houston ar trebui sa fie diferit, chiar daca presiunea e imensa pe umerii gazdelor. Aruncarile de la 3p ar trebui sa intre mai bine, iar Harden sa treaca de 30 de puncte. Liniile pe jucatori nu-mi plac deloc, asa ca voi miza pe un over simplu.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
4 / 0 / 0
Calcul:
+310 RON
ROI:
77.5 %
Pariuri:
505 / 14 / 394
Calcul:
-1 016 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 4
4 / 0 / 0
Calcul:
ROI: +0.8 %
Pariuri: 913
505 / 14 / 394
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 214,5 puncte
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept