Hostein Kiel – Nurnberg: pont din 2 Bundesliga

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din 2 Bundesliga.

Hostein Kiel poate să treacă pe prima poziție în 2 Bundesliga dacă reușește o victorie astăzi împotriva lui Nurnberg. Ole Werner și-a ghidat fotbaliștii printr-o serie excelentă de șase partide consecutive fără înfrângere, dintre care ultimele trei au fost victorii cu Regensburg, Bochum si Hannover. Kiel a început să și înscrie multe goluri, ceea ce nu făcea în primele etape ale sezonului: are 11 reușite în ultimele 4 partide iar ultimul meci în care nu a marcat a fost pe 26 septembrie.

Și Nurnberg traversează un moment de formă bună. Dacă în octombrie nu reușeau să câștige vreun meci, noiembrie și începutul de decembrie au fost total diferite pentru bavarezi, ei izbutind un parcurs cu patru victorii, un egal și doar un eșec. Deși ocupă doar locul opt, Nurnberg este o echipă care nu a avut meci în care să nu marcheze, dar apărarea a reprezentat până acum mare problema: a încasat 16 goluri în 11 etape.

Hostein Kiel – Nurnberg: cote și pronostic

Cred în posibilitatea unui meci cu goluri. Trei din ultimele patru jocuri ale lui Nurnberg au fost peste 2.5 goluri iar Kiel are chiar un procentaj de 100% în ultimele patru partide. Public Win ne oferă o cotă de 1.65 pentru un pronostic de peste 2.5 goluri în această partidă.

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale! 

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 7
Calcul:
-281 RON
ROI:
-23.4 %
Pariuri:
43 / 0 / 41
Calcul:
-778 RON
ROI:
-9.3 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 12
5 / 0 / 7
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 84
43 / 0 / 41
Calcul
ROI: -9.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Cel puțin 3 goluri