Himanshu Jain — Lukas Kleckers: pariul zilei 24.11.2022

Expertul Legalbet Gavan Marius ne recomanda un pont la partida de snooker dintre Himanshu Jain si Lukas Kleckers din cadrul turului doi de calificare de la Mastersul german.

Himanshu Jain - Informatii, forma de moment

Indianul Himanshu Dinesh Jain in varsta de 31 de ani se afla la primul sau sezon la profesionisti. In acest moment ocupa locul 112 in clasamentul general si nu e rau de loc in conditiile in care sunt in total 130 de jucatori profesionisti. Cea mai importanta victorie de pana acum este un 3-0 cu Stuart Carrington (locul 57 in acel moment) in prima runda de grupe de la Championship League.  

In general a cam pierdut in tururile de calificare, singura data cand a reusit sa treaca de calificari a fost la Openul scotian unde l-a invins cu 4-3 pe Jimmy White si urmeaza sa joace in decembrie pe tabloul principal cu invingatorul disputei dintre Neil Robertson si Mark Davis. La inceputul acestei luni a jucat in calificarile pentru Uk Championship si a fost invins greu cu 6-4 de chinezul Peng Yisong, jucator care in calificarile pentru Mastersul german l-a eliminat pe englezul Mark Selby.     

Lukas Kleckers - Informatii, forma de moment

Germanul Lukas Kleckers este profesionist din 2017, dar tot se invarte in jurul locului 100 de cativa ani. Era anuntat ca un jucator promitator, dar deja a ajuns la 26 de ani fara a avea rezultate notabile. In aceste conditii mereu este nevoit sa joace tururi de calificare pentru a ajunge pe tabloul principal. In acest sezon a reusit sa treaca de calificari doar la doua turnee, Mastersul european si Openul britanic, ambele desfasurate in vara. 

La inceputul acestei luni a jucat in calificarile pentru Uk Championship, iar dupa ce a trecut cu 6-1 de amatorul Lewis Ullah in primul tur, a fost invins in runda a doua cu 6-3 de Stuart Carrington. In octombrie a pierdut in calificari atat la Openul englez, cat si la Openul scotian, iar adversarii nu au fost de top: Hammad Miah si Sean O’Sullivan.  

Anul trecut Lukas Kleckers a fost invins cu 5-2 de chinezul Yuan Sijun in calificarile pentru Mastersul german.      

Himanshu Jain v Lukas Kleckers: ponturi pariuri

Cei doi nu s-au mai intalnit pana acum. Era si greu in conditiile in care Himanshu Jain a devenit profesionist abia in 2022. Cu siguranta Kleckers este foarte motivat si isi doreste sa ajunga pe talboul principal la Mastersul german, insa jocul sau nu a fost prea grozav in acest sezon si din acest motiv ma astept sa aiba o partida grea cu jucatorul din India, iar pronosticul meu la acest meci este handicapul asiatic +2,5 pe Himanshu la o cota de 2,00 la Get’sBet.                  

Prieteni, va asteptam zi de zi pe site-ul nostru. Va oferim ponturi si bilete, dar si o analiza completa a tuturor beneficiilor care va sunt oferite de casele de pariuri online din Romania.

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 1 / 18
Calcul:
-495 RON
ROI:
-16.5 %
Pariuri:
235 / 20 / 184
Calcul:
-342 RON
ROI:
-0.8 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 30
11 / 1 / 18
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 439
235 / 20 / 184
Calcul
ROI: -0.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Handicap asiatic (+2,5) Himanshu

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi