Hatayspor — Kayserispor
Incheiat

Hatayspor — Kayserispor: pont din Superliga

Acțiune

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuila vă propune un pariu din Superliga (Turcia).

Partida Hatayspor – Kayserisport se joacă astăzi, ora 20:00, pe stadionul Mersin (Mersin).

Hatayspor și Kayserispor au avut un început de campionat foarte asemănător ceea ce transformă confruntarea de astăzi într-una dintre cele mai echilibrate ale etapei a 10-a. Cele două sunt despărțite de un singur punct și două poziții în clasament. Hatay e pe șapte, cu 14 puncte, în timp ce Kayseri poposește două locuri mai joc, cu 13 puncte.

În favoarea lui Kayseri vorbește defensiva. Formația condusă de Recep Ucar a primit doar nouă goluri în tot atâtea partide și are a doua apărare a Superligii după cea a Galatei. Mai puțin lăudabil este bilanțul din deplasare, acolo unde Kayseri a încasat cel puțin un gol în fiecare partidă, începând sezonul cu trei remize și continuându-l cu două înfrângeri, 1-2 la Beșiktaș și 0-3 la Ankaragucu.

Hatayspor este, în schimb, o formație ofensivă. Doar Fener, Adana și Galata au marcat mai mult ca băiții lui Volkan Demirel, aceștia reușind 16 goluri în disputele de până acum. Pe stadionul Mersin sunt o forță, neexistând formație care să fi câștigat pe arena lui Hatay în actuala stagiune. Au fost patru meciuri dintre care două s-au terminat cu victoria gazdelor și alte două la egalitate și asta în ciuda faptului că printre adversare s-au numărat Adana Demirspor și Trabzon, formații mai bine cotate.

HATAYSPOR – KAYSERISPOR: cote și pronostic

Precedentele două partide pe care Hatay le-a jucat acasă s-au încheiat cu victorii, dar și cu goluri multe. A fost un 3-2 cu Trabzon și un 3-1 cu Konyaspor. Kayseri, la rândul ei, vine după un 3-1 solid, pe teren propriu, in jocul cu Rizespor. Îmi place când două echipe din Turcia sunt pe val. De regulă ele produc fotbal pozitiv, ceea ce sper să se întâmple și în această seară. Merg pe o partidă cu cel puțin trei goluri, pentru care Mr.Bit pune la bătaie o cotă de 1.78. 

Ponturi
Cel puțin trei goluri în meci
Cf
Cote
1.78
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Süper Lig
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin trei goluri în meci
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token