HAOK Mladost — CS Arcada Galaţi
Incheiat

HAOK Mladost — CS Arcada Galaţi: pronosticuri Volei CEV Champions League

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din handbal pentru meciul HAOK Mladost vs. CS Arcada Galaţi.

Miercuri seară, 25/10/2023, nu mai devreme de ora 21:30, HAOK Mladost şi CS Arcada Galaţi vor juca în primul tur de calificări (Grupa 4) al competiţiei CEV Champions League în “Centro Insular de Deportes” din Las Palmas (Spania). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România – 888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru echipe: 6.20 @ HAOK Mladost vs. 1.10 @ CS Arcada Galaţi!

HAOK MLADOST (#2 în CROAŢIA)

HAOK Mladost Zagreb este cea mai de succes echipă din istoria voleiului iugoslav (iniţial) şi croat (ulterior) atât la masculin, cât şi la feminin – adunând de la înfiinţare (#1945) peste cincizeci de titluri naţionale şi multiple alte cupe! De când au început sa reprezinte strict Croaţia ca ţara singulara, HAOK Mladost Zagreb şi-au trecut în cont la masculin un total de #21 TITLURI (campioni en-titre), #22 CUPE ale Croaţiei şi #2 SuperCupe ale Croaţiei; pe plan internaţional au terminat de trei ori pe locul al doilea în CEV Champions League (#1964, #1984, #1985) şi o dată (ceva mai recent) în CEV Challenge Cup (#2010).

● HAOK Mladost vs. CS Arcada Galaţi: nu au jucat

CS ARCADA GALAŢI (#1 în ROMÂNIA)

A debutat în această editie a CEV Champions League cu o înfrangere “la limită” în faţa campioanei Spaniei – Guaguas Las Palmas (22-25 21-25 22-25), care evolueaza de altfel pe teren propriu în aceasta grupa preliminara a Ligii Campionilor şi care are în componenţă foarte mulţi voleibalişti care fac parte şi din lotul naţional al ibericilor! Cel mai bun marcator al celor de la CS Arcada Galaţi a fost de departe brazilianul Theo Fabricio Lopes (care-i şi cel mai valoros om al echipei) cu #19 PUNCTE – urmat de alţi doi voleibalişti transferaţi în pauza competiţională: Roland Gergye (#9 PUNCTE) şi Dawid Woch (#7 PUNCTE). Gălăţenii au pornit mai bine meciul cu spaniolii şi chiar au condus în primul set cu 22-18 la un moment dat, numai că plusul de experienţă al celor din urmă a facut diferenţa (şapte puncte consecutive).

● CS Arcada Galaţi vs. HAOK Mladost: nu au jucat

HAOK Mladost – CS Arcada Galaţi: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida (per total) mult mai echilibrata decat ne-o arata cotele oferite de bookmakeri la victorie celor doua echipe, avand in vedere faptul ca echipa croată este totuşi campioana en-titre a ligii naţionale şi-n sezonul regulat n-au cunoscut încă “gustul” înfrangerii în campionatul intern, venind aici dupa patru victorii consecutive – cu Mok Rovinj (3-0), cu Split (3-0), cu Sisak (3-0) şi-n fine cu Trnje (3-2). HAOK Mladost a fost prezenta şi-n ediţia precedenta a CEV Champions League, unde a fost eliminata în finala fazei calificărilor de bulgarii de la BK Hebar (1-3 în tur, 1-3 şi-n retur), aceeaşi echipa care în semifinale îi elimina chiar pe CS Arcada Galaţi (3-0 în tur pentru gălăţeni, 1-3 la retur pentru bulgari şi 15-10 pentru aceştia în decisivul pentru calificare). CS Arcada Galaţi are un oarecare avantaj pentru că a evoluat deja în sala de la Las Palmas ieri şi s-au adaptat deja la condiţiile de joc – dar vor fi cu “sabia deasupra capului” pentru că au nevoie obligatoriu de victorie pentru a spera la calificarea mai departe! De cealaltă parte, HAOK Mladost are avantajul de a fi putut analiza adversarul înainte de meciul direct.

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din handbal şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Peste 150,5 puncte în meci
Cf
Cote
1.85
Ponturi pentru Volei Ponturi pentru CEV Champions League
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 150,5 puncte în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token