Halmstad — Brommapojkarna: pont din Superettan

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Superettan (Suedia).

Partida Halmstad – Brommapojkarna se joacă astăzi, ora 20:00, pe stadionul Orjans Vall (Halmstadt).

Retrogradată la finalul sezonului trecut în liga a doua suedeză, Halmstad a reușit un start fantastic de sezon iar conducerea, stafful tehnic și jucători par determinați să nu piardă prea mult timp prin Superettan.

De patru ori campioană a Suediei, dintre care două titluri cucerite sub comanda lui Roy Hodgson la finalul anilor șaptezeci, Halmstad a avut parte de un deceniu cu permanente suișuri și coborâșuri. Au fost un fel de ABBA, petrecând cinci sezoane în B și cinci în A. Două din precedentele retrogradări, au fost urmate imediat de promovări, însă ultima oară când au ajuns în liga secundă, au avut nevoie de trei ani pentru a reveni în primul eșalon. Tocmai asta vor să evite, iar după două etape de început în care au strâns doar un punct, fotbaliștii lui Magnus Haglund s-au pus pe treabă, câștigând șase partide consecutive.

În prezent Halmstad ocupă prima poziție, cu 19 puncte din 8 partide, având un joc în minus și un punct în plus față de locul doi, Brage.

Adversara, Brommapojkarna, are o traiectorie diametral opusă. Ea a promovat din liga a 3-a sezonul trecut și a început entuziasmant din toate punctele de vederea actuala stagiune, fiind una dintre echipele care marchează cel mai mult, dar care și încasează o groază de goluri.

Brommapojkarna este un club celebru în Suedia pentru academia pe care o deține. Acum câțiva ani, stabilea un record european pentru cele mai multe echipe în cadrul unu club, 247, socotind aici grupele de copii și juniori de fete și băieți. Pentru cei mai în vârstă, Anders Limpar a fost un produs faimos al clubului iar pentru cei mai tineri, Dejan Kulsevski.

Bromma a înregistrat două înfrângeri în primele patru etape, dar a revenit cu trei victorii și un egal în următoarele patru, iar acum ocupă poziția a 5-a în clasament, cu 14 puncte și un golaveraj incredibil după opt jocuri, 20-16.

Halmstad – Brommapojkarna: cote și pronostic

Ultimele trei partide ale lui Halmstad s-au încheiat GG3+ (4-1 la Osters, 2-1 cu Eskilstuna și 3-1 la Skovde). Toate jocurile lui Brommapojkarna în actuala stagiune au fost GG3+, ba vreo șase dintre ele au fost chiar GG4+. Mă gândesc că ar fi păcat să întrerupă tocmai acum seria asta frumoasă, când întâlnesc liderul în deplasare. Merg pe o cotă modestă, dar care pare sigură, un 1.63 pentru un meci cu cel puțin 3 goluri. Curajoșii ar putea încerca și un 4+, la o cotă de 2.52 oferită de Public Win.

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 8
Calcul:
-312 RON
ROI:
-24.0 %
Pariuri:
156 / 1 / 138
Calcul:
-41 RON
ROI:
-0.1 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
5 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 297
156 / 1 / 138
Calcul
ROI: -0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin trei goluri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii