Guabira - The Strongest. Pontul lui Paul

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Guabira si The Strongest, din campionatul Boliviei, la o cota de 1.52.

Guabira - The Strongest. Pontul lui Paul

O noua etapa in Bolivia, un alt duel foarte interesant si plin de goluri. Sau cel putin asa speram, atunci cand ne indreptam atentia spre Guabira - The Strongest, duminica, de la ora 22:00.


Guabira are un debut foarte bun de stagiune, cu un egal, acasa, 2-2 cu Nacional Potosi, si o victorie in deplasarea de la Blooming, scor 3-2. Spun de remiza cu Nacional ca este un rezultat ok pentru ca trupa din Montero a fost condusa cu 2-0 inainte sa revina in a doua repriza. Victoria cu Blooming a fost al doilea succes la rand in deplasare, dupa o serie de 20 de partide "afara" fara ca Guabira sa cucereasca toate cele trei puncte.

Aguirre si  Supayabe au suferit accidentari usoara in runda anterioara, iar prezenta lor pe teren in fata celor de la The Strongest este pusa sub semnul intrebarii.


The Strongest practica cu siguranta cel mai frumos fotbal in acest debut de Clausura. Dupa ce i-au invins pe cei de la San Jose, scor 4-2, "tigrii" si-au luat si o mica revansa in fata lui Jorge Wilstermann, printr-un succes categoric, 4-1. Totusi, ambele dispute au fost pe "Estadio Hernando Siles", aspect foarte important. Chiar daca nu obtine cele mai bune rezultate in deplasare, The Strongest a marcat in ultimele cinci dispute de campionat de pe teren strain.

Blackburn a marcat o "dubla" cu Wilstermann, iar atacantul panamez pare "piesa" ce le-a lipsit celor de la The Strongest. 


In Apertura, cele doua echipe nu s-au intalnit. Am avut insa trei dueluri directe la Montero de cand Guabira a revenit in prima liga, iar de doua ori s-a impus echipa gazda, fara drept de apel (2-0 si 3-0). In 2016, The Strongest castiga cu 3-0. Va conta enorm si cum arata terenul, deoarece gazonul celor de la Guabira ne-a cauzat mereu probleme atunci cand am pariat pe goluri. Nu neaparat in sensul ca nu s-au dat, dar jocul propriu-zis a avut clar de suferit. Sunt doua formatii in forma in acest start de Clausura, care mizeaza mult pe atac. Nu vad de ce n-am vedea goluri, chiar daca se joaca destul de devreme in zi.


 

Bonus300 RON
Pariaza
1.52
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
61 / 4 / 50
Calcul:
-162 RON
ROI:
-1.4 %
Pariuri:
684 / 24 / 502
Calcul:
+324 RON
ROI:
+1.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 117
61 / 4 / 50
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1219
684 / 24 / 502
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide