Alege turneul
Germania — Serbia
Incheiat

Germania — Serbia: ponturi Finala CM de baschet 10.09.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Germania - Serbia, de la Campionatul Mondial de baschet masculin.

Duminica dupa-amiaza, de la ora 15:40, in “Mall of Asia Arena” din Pasay, avem meciul Germania - Serbia, finala Mondialului de baschet. 

Germania - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Germania a ajuns in ultimul act fara sa piarda vreo partida. In patru dintre aceste succese a marcat cel putin 100 de puncte. In semifinala cu SUA a fost 113-111, nemtii aratand si mai bine decat in amicalul din Abu Dhabi, care s-a jucat inainte de turneul final. Obst a fost eroul partidei, cu 24 de puncte, 6 pase, 4/8 de la 3p. Franz Wagner a bifat 22 de puncte, 5 recuperari si 2 pase, in timp ce Theis a contribuit cu 21 de puncte, 7 recuperari si 2 pase. 57.7% eficienta din actiune, cu 30 de assisturi pentru cele 41 de cosuri. Bonga poate ca a dat un singur cos, dar a avut cateva momente defensive decisiva spre final.  

Serbia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Serbia revine intr-o finala mondiala, dupa ce a pierdut ultimul act in 2014, in fata americanilor. Semifinala contra Canadei ar fi trebuit sa fie un test defensiv serios pentru sarbi, insa europenii au fost mereu in controlul partidei. Au facut 17 turnoveruri, insa au aruncat incredibil de eficient, 62.1%. Bogdanovic a inregistrat 23 de puncte, 4 recuperari si 3 pase, Dobric a pus 16 puncte, o pasa si o recuperare, pentru ca Milutinov sa ajute cu 16 puncte, 10 recuperari si 2 pase. Acesta din urma nu a ratat nicio aruncare, 6/6 FG. Pentru al patrulea meci la rand, Bogdanovic a fost cel mai bun marcator al Serbiei.  

Germania - Serbia: Cote la pariuri si ponturi pariuri 

Pentru Germania este prima oara cand ajunge intr-o finala de Campionat Mondial. Nu va fi insa prima medalie, avand bronzul din 2002. Per total, Germania arata mai bine in cazul in care vedeta principala nu functioneaza la capacitate maxima. Nemtii au castigat cu Letonia cu Schroder aruncand 4/26 FG. Pentru ca Serbia sa fie dominanta, Bogdanovic trebuie sa aiba un meci bun.  

Bonga e un aparator excelent, iar Theis este genul de pivot care se desprinde pentru a arunca de la 3p. Si cu greu poate sa fie oprit. Va fi o finala echilibrata, dar daca Bogdanovic e oprit, nu stiu ce alte solutii ofensive rapide vor gasi sarbii. 

Pont
Germania + 3,5 HA
Cf
Cote
1.54
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru Cupa Mundial FIBA
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Germania + 3,5 HA
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Copy the token