Galatasaray — Manchester United: pont din Champions League

Acțiune

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuila vă propune un pariu din Champions League.

Partida Galatasaray – Manchester United se joacă astăzi, ora 19:45, pe Rams Park (Istanbul).

Ce meci ne așteaptă în această seară la Istanbul într-o grupă care părea a avea un deznodământ simplu, cu Bayern și Manchester United calificate în primăvara Ligii Campionilor iar una dintre Galatasaray și Copenhaga retrogradată în Europa League. Bayern și-a făcut treaba, a bătut pe toată lumea, însă Manchester United se află într-o situație jenantă:

  1. Bayern                 12p
  2. Copenhaga        4p
  3. Galatasaray        4p
  4. Man. Utd            3p

Cu alte cuvinte, dacă pierde diseară, United părăsește competiția. În cazul improbabil că ar câștiga și Galata și Copenhaga la Munchen, diavolii ar fi afară din Europa. Iar problemele nu se opresc aici. Ten Hag duce în Turcia un lot fără foarte mulți jucători, unii dintre ei extrem de importanți: Rashford, Casemiro, Mout, Eriksen, Martinez, Evans, Malacia, Sancho.

Partea pozitivă este că dubla câștigătoare de Champions League vine după două victorii consecutive, un 3-0 la Everton și un 1-0 la Luton, rezultate care au adus-o la doar patru puncte de zona Champions League.

În schimb Galatei nu-i lipsește nimic înaintea acestei confruntări importante. Okan Buruk are tot lotul la dispoziție, în campionat are un parcurs senzațional, împărțind prima poziție cu la fel de impresionanta Fenerbahce, pe teren propriu a învins-o doar Bayern în acest sezon, iar decibelii vor exploda din nou datorită senzaționalilor fani turci. Singurul semn de întrebare îl reprezintă incapacitatea de a câștiga pe Rams Park vreun joc în Champions League. Cu Copenhaga smulge un 2-2 norocos, iar Bayern o învinge cu 3-1.

GALATASARAY – MANCHESTER UNITED: cote și pronostic

M-a impresionat Galatasaray în prima repriză a meciului cu Bayern Munchen. Împinsă de la spate de fani, trupa lui Okan a spulberat fotbalistic campioana Germaniei având următoarele cifre:

Posesie: 53%-47%

Șuturi spre poartă: 16-3

Șuturi pe poartă: 4-2

Cornere 3-1

Atacuri 89-22

Totodată văd că în ultimele patru partide disputate pe teren propriu, turcii au marcat cel puțin un gol în primele 45 de minute. Mă încumet să cred că o vor face și în această seară în fața unei apărări care ar putea arăta astfel: Dalot – Lindelof – Maguire – Shaw. Mr Bit oferă o cotă de 1.90 pentru o reușită a Galatei în prima repriză.

Ponturi
Gol Galtasaray în prima repriză
Cf
Cote
1.90
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru UEFA Champions League
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Gol Galtasaray în prima repriză
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token