Fiorentina — Inter: pont din Serie A

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de fotal din Serie A.

Partida Fiorentina – Inter se joacă astăzi, ora 21.45, pe stadionul Aretemio Franchi (Florența).

Excelentă deschiderea etapei a 5-a de Serie A. Fiorentina și Inter au început bine campionatul având fiecare câte trei victorii în patru etape și ocupând pozițiile a 5-a, respectiv a 2-a.

Chiar dacă a pierdut oameni importanți plus antrenorul care a făcut-o campioană, Inter pare a fi gestionat inteligent pauza de vară. Se știe că există probleme serioase financiare și ca cedările lui Lukaku și Hakimi erau inevitabile, însă Simone Inzaghi a rămas în continuare cu un nucleu exclent de jucători, axul fiind format din oameni cu valoare și experiență: Handanovic, Skriniar, de Vrij, Brozovic, Barella sau Lautaro, cărora li s-a adăugat Dzeko, omul care refuză să îmbătrânească. În consecință, Inter a reușit 15 goluri în 4 partide, dintre care 6 în ultima etapă, dovedind că înfrângerea din Champions League cu Real a fost depășită. De altfel și în perioada Conte, între Inter din Serie A și Inter din Liga Campionilor a existat o diferență imensă.

În cele două deplasări din acest sezon, Inter a marcat de cinci ori dar a și scos de trei ori mingea din proprie poarta (3-1 la Verona și 2-2 pe terenul Sampdoriei).

VIncenzo Italiano are, la rândul său, un debut de sezon reușit. Deși a pierdut meciul inaugural cu Roma, Fiorentina a avut o reacție excelentă, câștigând următoarele trei partide cu Torino, Atalanta și Genoa, prima pe teren propriu iar următoarele două în deplasare. Sârbul Vlahovic a continuat în acest etape ceea ce începuse în stagiunea precedentă, adică să arate ca unul dintre cei mai promițători atacanți ai noului val, înscriind de trei ori în patru partide. Pulgar și Castrovilli le vor lipsi toscanilor fiind de așteptat ca mijlocul să fie compus din Duncan, Torreira și Bonaventura.

Fiorentina – Inter: cote și pronostic

Fiorentina a dat și a luat gol în toate cele patru confruntări de până acum. Sunt trei victorii cu 2-1  și un 1-3 contra Romei. Inter are GG-uri în trei din cele patru jocuri și toate s-au terminat cu peste 3.5 goluri! Mă încumet să vă propun o cotă de 1.73 pe care Public Win o pune la bătaie pentru un meci cu cel puțin trei goluri!

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-325 RON
ROI:
-23.2 %
Pariuri:
91 / 0 / 83
Calcul:
-987 RON
ROI:
-5.7 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 175
91 / 0 / 83
Calcul
ROI: -5.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin trei goluri în meci
Comentarii