FCSB — Sepsi: pont din Liga 1

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomadă o cotă 3.30 într-un meci de Liga 1.

Meciul FCSB – Sepsi OSK se joacă astăzi, ora 21:30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu

Play-off-ul Ligii 1 a produs mereu alianțe și meciuri bizare. Nimeni nu poate explica diferențele de intensitate cu care, de exemplu, Sepsi joacă împotriva FCSB-ului și a CFR-ului, cum nimeni nu poate înțelege de ce Botoșani este victimă sigură mai mereu cu FCSB și își dă viața pe teren împotriva Craiovei. 

Astăzi  suntem în punctul în care FCSB trebuie să evolueze împotriva unei echipe care pare a fi în tabăra opusă. Meciurile trupei lui Petrea cu Sepsi din sezonul regulat au fost tari, intense și s-au terminat cu scandal de arbitraj. În tur, Leo Grozavu a fost trimis în tribune, s-a luat de gât cu Cretu, s-a înjurat cu oficialii FCSB care la rândul lor au urlat cât i-a ținut gâtul la centralul Horațiu Feșnic. Returul a fost cu victime. Olaru și Miron au părăsit terenul accidentați, Tavi Popescu a scăpat ca prin minune de atacuri criminale iar Tănase trebuia să primească un penalty, transformat de arbitrul Iulian Călin în fault în atac. 

Dacă bat astăzi, bucureștenii iau o opțiune serioasă la titlu, distanțându-se la patru puncte de CFR Cluj. Totodată Sepsi trebuie să își apere cu dinții locul patru pe care este acum, să spere că Universitatea Craiova va câștiga Cupa și că vor intra în barajul de cupă europeană cu echipa din play-out. 

FCSB – Sepsi OSK

Îl avem la centru pe Sebastian Colțescu. Incidentul de la Paris l-a temperat pe centralul oltean care în 2021 ne-a arătat o latură mult mai echilibrată a personalității lui. Din octombrie 2020 Colțescu nu a mai eliminat vreun jucător, el care avea o frecvență uluitoare a cartonașelor roșii. Cred însă că astăzi va avea un meci care îl va obliga să revină la vechile obiceiuri. Cartonaș roșu în meci este un pariu riscant, dar pe care cred că ar trebui să îl luați în considerare. Betano ne oferă o cotă de 3.30!

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă pamuteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 8
Calcul:
-51 RON
ROI:
-2.8 %
Pariuri:
51 / 0 / 49
Calcul:
-1 026 RON
ROI:
-10.3 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 18
10 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 100
51 / 0 / 49
Calcul
ROI: -10.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
FCSB – Sepsi OSK, cartonaș roșu în meci