FC Voluntari — Viitorul: pont din Liga 1

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomadă un meci din Liga 1.

Meciul FC Voluntari – Viitorul se joacă astăzi, ora 20:30, pe stadionul Anghel Iordănescu (Voluntari).

Acum patru ani Voluntari și Viitorul jucau cu Supercupa României pe masă. Puțini ne-am fi imaginat atunci că în scurt timp se va ajunge ca cele două să se dueleze întru salvarea de la retrogradare.

Voluntari și Viitorul sunt vecine de clasament. Trupa lui Bogdan Andone ocupă locul 12, primul de deasupra liniei barajului, cu 20 de puncte, în timp ce constănțenii sunt pe 13, având un punct mai puțin.

Atât Voluntari cât și Viitorul vin după victorii extrem de importante, ilfovenii învingând la Iași iar fotbaliștii lui Cătălin Anghel acasă, pe Gaz Metan. A fost primul succes al Viitorului după patru înfrângeri consecutive, jocul însă nu a fost nici pe departe convingător. Dacă altă dată trupa lui Gică Hagi încânta prin tinerețe și joc ofensiv, astăzi constănțenii încearcă să își regăsească stilul după falimentul proiectelor Ruben de la Barrera și Mircea Rednic. În consecință, partidele Viitorului au ajuns să fie sărace în faze de poartă și implicit în goluri.

Voluntari nu a mai pierdut de patru jocuri și au un singur eșec în opt partide. De când a trecut la o apărare în cinci, echipa lui Bogdan Andone a devenit mult mai stabilă, primește mult mai greu gol și lovește atunci când poate pe contraatac.

Voluntari – Viitorul

Voluntari vine după o serie de 11 confruntări în care s-au marcat cel mult două goluri. Ultimul ”peste 2.5” s-a consumat pe 3 februarie! Viitorul a înregistrat o singură partidă cu trei sau mai multe goluri în precedentele nouă confruntări. Îmi este greu să cred într-un meci bogat în faze de poartă și reușite. Vă propun o cotă de 1.57 pe care Public Win o oferă pentru un ”sub 2.5 goluri”.

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă pamuteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 8
Calcul:
-51 RON
ROI:
-2.8 %
Pariuri:
51 / 0 / 49
Calcul:
-1 026 RON
ROI:
-10.3 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 18
10 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 100
51 / 0 / 49
Calcul
ROI: -10.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Cel mult două goluri în meci