FC Botosani — FCU Craiova: pont din Liga 1

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de fotal din Liga 1.

Partida FC Botoșani – U Craiova 1948 se joacă astăzi, ora 18:00, pe stadionul Municipal (Botoșani) 

FC Botoșani este formația cu cel mai articulat joc din Liga 1. Fără a beneficia de fotbaliști de nivelul celor de la CFR, FCSB sau Craiova, Marius Croitoru a reușit totuși să organizeze un ansamblu cu mecanisme bine puse la punct, pe care plecările a doi-trei jucători nu par a le da peste cap. E transferat Chindriș, apare imediat Racovițan și joacă la fel de bine. Același lucru valabil și pentru Rodriguez, înlocuit de Edjouma, Keyta de Kage si Ashkovski de Mateus Barbosa. Și uite cum, după nouă etape, Botoșani este singura formație capabilă să se țină aproape de CFR Cluj și asta în condițiile în care a jucat de la startul sezonului contra FCSB-ului, Craiovei, Rapidului, a lui Sepsi, UTA sau chiar CFR-ului.   

Acum discuția este despre cum va gestiona meciurile mai ușoare care vor urma, pentru că în program urmează partida de astăzi contra Craiovei, apoi jocurile cu Academica, Chindia și Mioveni, toate având-o pe Botoșani favorită.  

Fotbaliștii lui Croitoru vin după eliminarea la penaltiuri din Cupă, însă în acea partidă au evoluat cu rezervele, spre diferență de Craiova lui Mutu care împotriva Petrolului a avut în teren cu un mix de titulari și fotbaliști mai puțin utilizați.  

Mutu avea nevoie de victorie contra Petrolului în condițiile în care în campionat lucrurile nu stau deloc bine, oltenii având trei înfrângeri și o remiză în ultimele 4 partide, interval în care a marcat o singură dată. Bilanțul din deplasare al noii promovate este de asemenea alaramant: patru eșecuri și o singură victorie, la ultima clasată, Academica.  

FC Botoșani – U Craiova 1948 

Pentru Adi Mutu acest meci pare a fi extrem de important. Deplasării ăsteia de la Botoșani îi va urma partida orgoliilor contra lui CSU iar un eșec în Moldova ar putea duce la schimbarea sa. Nu cred însă în capacitatea Craiovei de a pune probleme Botoșaniului. Merg pe un succes al trupei lui Croitoru pentru care Public Win pune la bătaie o cotă de 1.93. 

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-325 RON
ROI:
-23.2 %
Pariuri:
91 / 0 / 83
Calcul:
-987 RON
ROI:
-5.7 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 175
91 / 0 / 83
Calcul
ROI: -5.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
FC Botoșani – U Craiova 1948, victorie FC Botoșani
Comentarii