FC Botosani – FC Voluntari: pont din Liga 1

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Liga 1.

Meciul FC Botosani – FC Voluntari se joacă duminică, ora 16:30, pe stadionul Municipal din Botoșani

FC Botoșani este pe trend ascendent în timp ce Voluntari este în groapă. Cam așa se prezintă situația inaintea ultimei etape a anului care programează jocul direct în Moldova.

Botoșaniul lui Marius Croitoru nu a mai pierdut de peste o lună și ar fi trebuit să acumuleze chiar mai multe puncte decât a facut-o. Doar un ghinion fantastic în finalul jocului de la Sepsi și pe parcursul întregii partide contra Astrei au facut ca botoșănenii să nu lege patru victorii. Keyta este printre cei mai în formă fotbaliști ai Ligii 1, având 7 goluri marcate în acest sezon, incluzând aici dubla care a adus succesul etapa trecută contra Viitorului.

Voluntari caută deja antrenor. Victime ale COVID-ului de dată recentă, ilfovenii au 4 înfrangeri și un egal în ultimele 5 meciuri iar Mihai Teja pare a avea zilele numărate. Disputa contra Chindiei a fost probabil cel mai slab joc făcut de Voluntari în actuala ediție a Ligii 1. 

FC Botoșani – FC Voluntari: cote și pronostic

Îmi vine greu să cred că  moldovenii vor scăpa victoria. Singura problemă pentru trupa lui Marius Croitoru este absența lui Ongenda, eliminat la Ovidiu, însă tot nu văd cum ar putea să nu profite de situația Voluntariului. Public Win ne oferă o cotă excelenta, 1.85, pentru un UNU SOLIST!

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online https://legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/  iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale! 

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 11
Calcul:
-409 RON
ROI:
-20.5 %
Pariuri:
36 / 0 / 32
Calcul:
-495 RON
ROI:
-7.3 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
9 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 68
36 / 0 / 32
Calcul
ROI: -7.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Botosani