Farul — Sepsi: pont din Cupa României

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de fotal din Cupa României.

Partida Farul – Sepsi se joacă astăzi, ora 18:00, pe stadionul Viitorul (Ovidiu).

Farul – Sepsi si Craiova – CFR sunt cele mai tari meciuri ale 16-imilor Cupei României. Foarte interesant de văzut cum vor trata cele patru echipe a doua competiție a țării. Astăzi avem Hagi vs Grozavu într-o partidă care pare mai importantă pentru Sepsi, câtă vreme în campionat se află la șapte puncte de play-off după nouă etape.

Farul are un parcurs bun în Liga 1 și până la meciul din ultima etapă pierdut împotriva Chindiei, avusese un parcurs previzibil, câștigând ce era de câștigat (Clinceni, Dinamo, Gaz și Sepsi), remizând pe terenuri complicate (UTA, Rapid, Craiova) și pierzând doar contra CFR-ului în Gruia. Pentru Hagi, Cupa a fost mereu locul în care a testat tinerii din lot și mă aștept ca astăzi, jucători ca Grameni, Sali, Mălăele sau Bodișteanu să se regăsească printre titulari. Poate nu toți, dar măcar trei dintre ei. Discutăm despre niște puști de perspectivă, dar în niciun caz despre niște certitudini.

Sepsi vine la Ovidiu după o serie de patru remize din tot atâtea meciuri grele, cu FCSB, Botoșani, Universitatea Craiova și UTA. Rezultatele în sine nu sunt rele, dar îmi imaginez că Leo Grozavu ar fi preferat două victorii și două înfrângeri, adică șase puncte, celor patru adunate de echipa sa. Spre diferență de Farul, lotul lui Sepsi nu este unul care să abunde în tineri. În consecință, cred că Grozavu va alinia un prim unsprezece și mai apropiat de formula de bază și mai experimentat decât cel al gazdelor.

Farul – Sepsi: cote și pronostic

Sepsi va avea o zi în plus de odihnă după acest meci față de Farul. Trupa lui Grozavu urmează să joace pe 27 septembrie pe terenul Mediașului iar Farul primește cu 24h înainte vizita Mioveniului. E un alt argument în favoarea teoriei că Sepsi va avea mai mulți titulari în primul unsprezece ca echipa lui Hagi. Drept urmare, merg pe o calificare a băieților lui Leo Grozavu în optimi, pentru care Public Win ne oferă o cotă de 2.20.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-325 RON
ROI:
-23.2 %
Pariuri:
91 / 0 / 83
Calcul:
-987 RON
ROI:
-5.7 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 175
91 / 0 / 83
Calcul
ROI: -5.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sepsi se califică mai departe
Comentarii